Flag

AT Osborne

Branche

Advies/Consultancy

Locatie

Baarn

Opgericht in

1978

Aantal medewerkers

135

Website

Atosborne.nl/

Logo-AT-Osborne
AT-Osborne-Best-Workplace-2018-1

Over deze organisatie

AT Osborne lost vraagstukken op die te maken hebben met leefomgeving. De organisatie onderscheidt zich door de verbinding te leggen tussen plannen en praktijk. Met 150 specialisten in huis levert de organisatie alle denkbare diensten: van project- en procesmanagers tot experts op het gebied van techniek, financiën, risico's, milieu, allianties of juridische vraagstukken. Die veelzijdigheid uit zich voor Osbornes in afwisselende opdrachten, goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en veel vrijheid. En, niet te vergeten: de faciliteiten zijn bijzonder goed. De Nederlandse vestiging AT Osborne is gevestigd in een authentiek gebouw in de groene omgeving van Baarn.

AT-Osborne-Best-Workplace-2018-2

Great Place to Work over

AT Osborne is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is AT Osborne gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op het gevoel van trots. Onder andere de stelling ‘Onze klanten beoordelen de service die we leveren als uitstekend.’ scoort 96%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort AT Osborne het hoogst op de thema’s Ontwikkelen & Werven.

Lees meer

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij AT Osborne? Ga naar hun vacaturepagina.