Flag

Actief Werkt! Uitzendbureau BV

Branche
Uitzendbureau
 
Locatie
Breda
 
Opgericht in

1995

Aantal medewerkers

334

Website

https://www.actiefwerkt.nl/

Actief-Werkt
Actief-Werkt-Uitzendbureau-Best-Workplace-2018-2

Over deze organisatie

"Wij geloven dat mensen het verschil maken in elke organisatie". Dat zijn de woorden van uitzendbureau Actief Werkt! En met meer dan twintig jaar ervaring met personeel in de segmenten logistiek, productie, services, transport, office en schoonmaak, en maar liefst 49 Nederlandse vestigingen kan Actief Werkt! dan ook een grote impact maken. Om dit te faciliteren, werkt de organisatie zoveel mogelijk online en mobiel. Van origine is Actief Werkt! een dochterbedrijf van Actief Holding, een internationaal opererend Belgisch familiebedrijf.

Kelly-Keizer

'Bij Actief Werkt! mag je jezelf zijn. Iedere dag weer. Sterker nog, we verwachten dit van je. En waar komt talent en werkplezier nu beter samen dan op een werkvloer waar je mag zijn wie je bent? Waar je het verschil mag maken, omdat je anders denkt. Of keihard mee kunt werken omdat je compleet tevreden bent in je functie. Wij kennen geen betere of andere manier om talent aan te trekken en te behouden dan door simpelweg te zijn wie wij zijn. Met een flinke dosis commercie en ondernemerschap in het DNA. Maar ook met aandacht voor elkaar en onze ambities. Je doet het bij Actief Werkt!'

Kelly Keizer
HR business consultant
Actief-Werkt

Great Place to Work over

ActiefWerkt! Uitzendbureau is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

Op basis van het onderzoek scoren de medewerkers het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Onder andere de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn’ scoort 93%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort ActiefWerkt! Uitzendbureau het hoogst op de thema’s Vieren van successen en Ontwikkelen. 

Dit jaar staat ActiefWerkt! Uitzendbureau met hun programma ‘Pestcampagne’ in de Best People Practices gids. 

Lees meer

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Actief Werkt! Uitzendbureau? Ga naar hun vacaturepagina.