Flag

AbbVie

Branche

Farmacie

Locatie
Hoofddorp & Zwolle
 
Opgericht in

2013

Aantal medewerkers

300+

Website

abbvie.nl

AbbVie
AbbVie

Over deze organisatie


Kom je bij AbbVie werken, dan kies je voor een wereldwijd dynamisch biofarmaceutisch bedrijf en help je mensen aan een betere kwaliteit van leven. Vastbesloten zetten wij ons in om de zorg voor patiënten te verbeteren. Wij geloven in wetenschappelijke doorbraken. ’s Werelds meest scherpzinnige wetenschappers dragen bij aan de ontwikkeling van behandelingen die het leven van miljoenen mensen verbeteren. We hebben een goed gevulde pijplijn van innovaties.

Wij beloven je een omgeving waarin je vanaf dag één je ontwikkelt en groeit met interessant werk, dat impact maakt. In een stimulerende werkomgeving met teamwork, passie en een resultaatgerichte cultuur gebaseerd op inclusie en diversiteit. Je zit zélf aan het stuur; de mogelijkheden zijn oneindig.

Bij AbbVie hebben we bovengemiddelde aandacht voor elkaar: om het beste uit jezelf en uit elkaar te halen. Samenwerken vanaf het begin, is starten met een voorsprong. Ben jij op zoek naar een omgeving waarin jij je beste, meest innovatieve werk zult doen? Wij richten ons op wat voor de individuele patiënt het meeste telt. Wij gaan pittige uitdagingen aan, die jou in staat stellen om levens te verbeteren op een wereldwijde schaal? Wij bieden: een carrière waarin voortdurend leren en jezelf ontwikkelen topprioriteit zijn.

Welkom bij Abbvie. Klaar om samen te innoveren?

 

AbbVie_Great Place to Work

Great Place to Work

AbbVie is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is AbbVie gecertificeerd. 

Ook is AbbVie in 2021 de nummer 1 Best Workplace in de categorie Multinational.

Bij AbbVie scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 94%

Lees meer

Werken bij

Vastbesloten, gedreven en innovatief

Samenwerken vanaf het begin, is starten met een voorsprong

Bij AbbVie helpen we mensen aan een betere kwaliteit van leven met onze innovatieve geneesmiddelen; dat is ons streven, elke dag opnieuw. Wereldwijd helpen we 57 miljoen mensen in 175 landen. We hebben veel bereikt en tegelijkertijd blijven we ambitieus en willen we verder verbeteren. Met onderzoek en samenwerking richten wij ons op wat voor de individuele patiënt het meeste telt, want ieder ziekteproces is persoonlijk.

Vastbesloten zetten wij ons in om de zorg voor patiënten te verbeteren. Dat doen wij in immunologie, neurologie, virologie, oogzorg en oncologie. We ondersteunen patiënten bij het gebruik van onze geneesmiddelen, zodat die goed tot hun recht komen. En we stimuleren dat mensen die leven met een ziekte, de kans krijgen om te blijven werken en leven zoals zij willen. Ook zorgprofessionals omarmen dat ideaal.

 

Samenwerken vanaf het begin, is starten met een voorsprong. Met ziekenhuizen, kennisinstituten en belangengroepen werken we naast wetenschappelijk onderzoek continu aan betekenisvolle initiatieven. In de rol van kennispartner, verbinder en facilitator. We werken aan innovaties met directe impact op de zorg voor de patiënt. Met de overtuiging dat patiëntenzorg verbeteren ook betekent zorgzaam zijn voor de omgeving waarin we wonen en werken.

2021 AbbVie Culture Audit
(pdf | 1.4 MB)