Flag

Robert Walters en Walters People

Branche

Uitzendbureau

Locatie

Amsterdam

Opgericht in

1985

Aantal medewerkers

240

Website

Robertwalters.nl/werken-bij-robert-walters.html

Robert-Walters-Walters-People-great-place-to-work
Robert-Walters-en-Walters-People-Great-Place-To-Work-Certified-1

Over deze organisatie

Robert Walters en Walters People zijn wereldwijd specialist op het gebied van werving en selectie voor zowel vaste dienstverbanden, dienstverbanden op interim-basis als uitzendkrachten. De organisatie doet dit in Nederland voor professionals op het gebied van accounting & finance, banking & financial services, HR, IT, legal en tax & treasury. Kwaliteit, integriteit en teamwork zijn de waarden die centraal staan voor hun business. De organisatie is actief in 30 landen verspreid over de wereld en heeft in Nederland 4 vestigingen: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Mark-de-Krom-Robert-Walters-Great-Place-To-Work-Certified

"Bij Robert Walters werk je in een gespecialiseerde, internationale omgeving, waar totaal niet gekeken wordt naar leeftijd of ervaring, maar puur naar jouw eigen inzet en prestaties. Je kunt snel leren en doorgroeien dankzij het uitgebreide aanbod aan trainingen. Successen worden uitgebreid gevierd en mensen helpen je graag als je ergens tegenaan loopt. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, en heel belangrijk: het is oké om fouten te maken."

Mark de Krom
Recruitment Consultant bij Robert Walters
Robert-Walters-Great-Place-To-WOrk-Certified-2
Robert-Walters-Great-Place-To-Work-Certified-3

Great Place to Work over

Robert Walters is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is Robert Walters in 2019 gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op de onderlinge verbondenheid. De stelling ‘Mensen vieren hier speciale gelegenheden’ scoort 95%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Robert Walters het hoogst op de thema’s Ontwikkelen en het Vieren van successen.

Lees meer
Ellora-Robert-Walters-Great-Place-To-WOrk-Certified

"Jij wil snel carrière maken? Daar kunnen wij je bij helpen, zeiden ze bij Walters People. Die belofte is uitgekomen, want inmiddels ben ik – net als onze andere managers - doorgegroeid van recruitment consultant naar een managementfunctie. Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat de organisatie als één man achter je staat om jou te helpen je doelen te bereiken. Het contact binnen het team, maar ook met de directie is open en hartelijk, met korte lijntjes. Of je nou ergens mee zit of een nieuw idee hebt; alles is bespreekbaar. We zijn een groep enthousiaste en gedreven professionals die continu op zoek zijn naar hoe het nog beter kan. De afgelopen twee jaar is de organisatie sterk gegroeid en is er een flinke professionaliseringsslag gemaakt. Als ik 's morgens binnenkom en mijn team zie, dan denk ik 'yes, we gaan er weer voor vandaag!’"

Ellora van Woerkom
Senior Manager bij Walters People
Lees meer

Werken bij

De eerste twee dagen volgen alle nieuwe medewerkers een onboarding programma dat gericht is op het leren kennen van elkaar en de organisatie. Alle spullen liggen bij binnenkomst voor je klaar, en je krijgt alle hulp bij het in gebruik nemen. Het programma bestaat uit o.a. een kennismaking met het management en andere belangrijke contactpersonen binnen de organisatie, activiteiten die je helpen om de organisatie te leren kennen, samen sporten en borrelen. Onboarding bot Wally zorgt ervoor dat mensen alle informatie die ze nodig hebben op het juiste moment ontvangen.

Na de eerste twee dagen volgt een trainingsprogramma dat afgestemd is op de individuele kennis en ervaring van de medewerker. Recruitment consultants leren daarin over het vak recruitment, de bijbehorende technologieën, hun eigen specialisatie. Ook wordt veel aandacht geschonken aan persoonlijke ontwikkeling en soft skills. Mensen geven achteraf aan dat ze zich al helemaal thuis voelen na de eerste week.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Robert Walters en Walters People? Ga naar hun vacaturepagina.

Vanessa Jansen
Contactpersoon
Vanessa Jansen
E-Mail: vanessa.jansen@robertwalters.com

Media