Flag

Synthon

Branche
Farmacie
 
Locatie
Nijmegen
 
Opgericht in

1991

Aantal medewerkers

505

Website

https://www.synthon.com/

Synthon-Logo-Best-Workplace
Synthon-Best-Workplace-1

Over deze organisatie

Synthon is een internationaal opererend farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van geneesmiddelen; zowel kwalitatief hoogstaande generieke geneesmiddelen als innovatieve geneesmiddelen - voor patiënten over de hele wereld. Synthon werkt aan de ontwikkeling van behandelingen die voorzien in de behoeften van mensen wereldwijd en helpt om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

Great Place to Work over

Synthon is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten.

Bij Synthon scoren de medewerkers het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Daarnaast scoort de dimensie Trots hoog. De stelling ‘Ik ben er trots op anderen te vertellen waar ik werk’ scoort 90%.

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Synthon het hoogst op de thema’s Delen - bijdragen aan de maatschappij, Inspireren en Luisteren. Op basis van de Great Place to Work criteria scoort het beleid hoog op de integratie ervan met de kernwaarden van de organisatie.

 

Lees meer

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Synthon? Bekijk hun vacaturepagina