Flag

Vermilion Energy

Branche

Energie

Locatie

Harlingen

Opgericht in

1994

Aantal medewerkers

93

Website

Vermilionenergy.nl/

Logo-Vermilion-Energy-Great-Place-To-Work-Certified
Vermilion-Energy-Great-Place-To-Work-Certified-4

Over deze organisatie

Vermilion Energy exploreert, ontwikkelt en produceert aardgasvelden op een duurzame en milieutechnisch verantwoorde en veilige manier. Vermilion Energy Netherlands is een relatief jong bedrijf. In 2004 opende zij haar deuren in Harlingen als dochter onderneming Vermilion Energy Inc. En heeft nu vestigingen in Garijp, Waalwijk en Amsterdam, waar zich ook het Europese Hoofdkantoor bevindt. Het hoofdkantoor van de multinational bevindt zich in Calgary in Canada. Vermilion Energy Netherlands is de tweede grootste onshore gasproducent in Nederland.

90%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
81%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
77%
Een gevoel van trots op de bijdrage van het eigen werk en de betekenis dat het heeft
77%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
Vermilion-Energy-Great-Place-To-Work-Certified-3

Great Place to Work over

Vermilion Energy is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is Vermilion Energy gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op de Onderlinge verbondenheid en plezier. Onder andere de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn’ scoort 88%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Vermilion Energy het hoogst op de thema’s Delen - Bijdragen en Vieren.

Lees meer
Sven-Tummers-Vermilion2

"Onze cultuur geeft medewerkers de mogelijkheid om verantwoordelijke beslissingen te nemen vanuit eigenaarschap, op basis van vertrouwen en respect naar elkaar én naar de omgeving waarin we opereren, met de veiligheid voorop voor mens, omgeving en milieu. Wij geloven, dat wanneer we deze principes toepassen, excellente resultaten het gevolg zijn. Deze bedrijfscultuur wordt steeds sterker binnen ons bedrijf en daarom zijn wij in mijn visie een Great Place to Work. Ik ben blij te zien, dat de groei in vrijheid en verantwoordelijkheid voor medewerkers hierdoor wordt vergroot en grensverleggend werkt om hun prestaties te optimaliseren. Het is voor mij van essentieel belang dat iedereen aan het einde van de dag net zo gelukkig en gezond vertrekt, als toen ze binnen kwamen. We streven naar een veilige en open werkomgeving, omdat dat de beste plek is voor onze gedreven en betrokken medewerkers."

Sven Tummers
Managing Director
Lees meer

Werken bij

Wanneer je bij ons begint, starten we met een interactieve dag met HR, met veel informatie, een “cookie & coffee” moment om kennis te maken met de nieuwe collega’s, een lunch met de afdeling en uiteraard moeten we de verplichte documenten invullen om je in de loonadministratie te krijgen (niet geheel onbelangrijk). In de eerste weken heb je veel contact met je leidinggevende en collega’s om in te werken, maar Vermilion is een ‘high performing company’, dus je zult al heel snel zelfstandig aan de slag gaan. HR zal je nog een aantal malen uitnodigen voor additionele training en ten slotte na 60 dagen sluiten we het onboarding proces af met een enquête.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Vermilion? Ga naar hun vacaturepagina.

Lees ook het Sustainability Report.

Contactpersoon
Sophia Ruiter
https://www.linkedin.com/in/sophiaruiter/
E-Mail: sruiter@vermilionenergy.com

Media

Cultural Audit 2019 Vermilion Energy
(pdf | 3.4 MB)