Flag

SAS

Branche
IT
Locatie:
Huizen
Opgericht in
1976
Aantal medewerkers

155

Website

Sas.com/nl_nl/home.html

SAS
SAS-werkgeverspagina

Over deze organisatie

SAS is marktleider in analytics. Door middel van innovatieve software en dienstverlening, helpt en inspireert SAS klanten over de hele wereld om data om te zetten in inzichten. We helpen klanten op meer dan 83.000 locaties hun prestaties te verbeteren en waarde te creëren door sneller, betere beslissingen te nemen. 96 van de top 100-bedrijven uit de 2017 Fortune Global 500® zijn klant van SAS. SAS heeft bijna 14.000 medewerkers en 400 vestigingen in meer dan 50 landen. SAS is sinds 1986 actief in Nederland. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Huizen op landgoed 'Oud-Bussem'.

Babeth-Hendriks

“Een ‘Best Workplace’ is een organisatie waar je vertrouwen hebt in de mensen met wie je werkt, trots bent op je baan en plezier hebt met collega’s. Het zijn niet de arbeidsvoorwaarden of het salaris dat een organisatie onderscheidend maakt als werkgever. Het draait om vertrouwen, trots en plezier. In tijden van employee experience, zelfsturing en schaarste op de arbeidsmarkt worden aspecten als organisatiecultuur, vertrouwen en mensen centraal zetten in onze organisatie nog belangrijker. Dit sluit goed aan op de kernwaarden van SAS”

Babeth Hendriks
Senior Business Partner Human Resources
88%
Ondersteuning in professionele en persoonlijke ontwikkeling én het tonen van waardering
94%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
90%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
90%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
Best-Workplace

Great Place to Work over

SAS is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is SAS gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op de Onderlinge verbondenheid & plezier. Onder andere de stelling ‘Dit is een leuke plek om te werken’ scoort 96%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort SAS het hoogst op de thema’s Zorgen en Ontwikkelen. 

Bekijk ook de Culture pagina van SAS. 

 

Heere-Blokhuis

"We zijn er trots op dat SAS al jaren tot de top van de beste Nederlandse werkgevers behoort. Onze kracht is de combinatie van mensen, passie en technologie. Deze beoordeling is opnieuw een erkenning van onze focus op medewerkers en onze visie dat tevreden medewerkers de beste garantie zijn voor een optimale inzet, creativiteit en innovatie. Een belangrijke voorwaarde om mee te doen aan de Great Placet to Work is om jezelf, je team en de organisatie te blijven verbeteren. We blijven streven naar verbetering door verandering.”

Heere Blokhuis
Managing Director BeNeLux

Werken bij

Wil je weten hoe het is om te werken bij SAS? Bekijk de vacatures

Contactpersoon
Christophe Huyghe
Talent Acquisition Lead WE

E-Mail: Christophe.Huyghe@sas.com