Flag

Robin Radar Systems

Branche
Woningcorporatie
 
Locatie
Zeist
 
Aantal medewerkers

78

Website

https://www.woongoedzeist.nl/

woongoed-zeist-logo
Woongoed-Zeist-Great-Place-to-Work-Certified-3

Over deze organisatie

Fijn wonen in Zeist. Zowel in je eigen huis als in jouw buurt. Daar zetten circa 70 collega's van woningcorporatie Woongoed Zeist zich dagelijks voor in. Eén op de vier inwoners van Zeist huurt bij hen. Dé uitgangspunten in de manier van werken, zowel intern als extern: Samenwerken, Klantgericht en Verantwoordelijkheid.

Sabine5.vandenBurg-Woongoed-Zeist-Great-Place-to-Work-Certified2

Great Place to Work over

Woongoed Zeist is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Woongoed Zeist gecertificeerd. 

De medewerkers van Woongoed Zeist scoren het hoogst op het thema Eerlijkheid. 

94%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
78%
Ondersteuning in professionele en persoonlijke ontwikkeling én het tonen van waardering
78%
Een gevoel van trots op de bijdrage van het eigen werk en de betekenis dat het heeft
76%
Management is integer en oprecht.
Woongoed-Zeist-Great-Place-to-Work-Certified-5
Woongoed-Zeist-Great-Place-to-Work-Certified-1
Woongoed-Zeist-Great-Place-to-Work-Certified-4
Woongoed-Zeist-Great-Place-to-Work-Certified-2

Great Place to Work over

Woongoed Zeist is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Woongoed Zeist gecertificeerd. 

De medewerkers van Woongoed Zeist scoren het hoogst op het thema Eerlijkheid. 

Lees meer
Ontwerp-zonder-titel-2
"Woongoed Zeist is een Great Place to Work omdat we voor een groot deel van Zeist voortdurend bezig zijn het leefklimaat te verbeteren en dat op manier dat alle medewerkers hun betrokkenheid en talenten ten volle kunnen inzetten."
Rob Wassenberg
Directeur bestuurder

Werken bij

We vinden het belangrijk dat jij je snel thuis voelt bij ons. Na de ondertekening van jouw contract laten we je alvast kennismaken met onze strategie en kernwaarden Samenwerken, Klantgericht en Verantwoordelijkheid. Je kijkt naar een opname van onze talkshow ‘Woongoed Live’ en je maakt drie ommetjes terwijl je luistert naar de podcast ‘Woongoed Wandelt Vooruit’. En die heten niet voor niets zo. Continu verbeteren staat hoog op de agenda.

Op je 1ste werkdag zorgen jouw collega’s voor een warm welkom. Zowel op kantoor als digitaal. Natuurlijk ontvang je een telefoon, laptop en andere benodigdheden om jouw werk goed te kunnen doen. Er ligt een inwerkprogramma voor je klaar en er staan diverse kennismakingsgesprekken in jouw agenda. Je buddy leid je rond in ons kantoor. Een andere collega maakt jou wegwijs in de programma’s en systemen waar jij mee gaat werken. In de 1ste week stel je jezelf voor tijdens onze (online) weekstart. Een complex- of wijkbeheerder neemt je vervolgens mee op pad. En je luistert mee naar de vragen van onze huurders en woningzoekenden bij onze Klantenservice

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen. En horen dan ook graag wat we goed doen én wat er beter kan. Dit bespreek je na jouw eerste 30 dagen met jouw leidinggevende. En daar gaan we mee aan de slag. Zo werken we samen aan een fijne werkplek én een fijn thuis. Voor onze collega’s én voor onze huurders!

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Woongoed Zeist? Ga naar hun Werken bij-pagina.

Mascha.Onstenk-Woongoed-Zeist
 
Contactpersoon
Mascha Onstenk
Personeelsadviseur

E-Mail: mascha.onstenk@woongoedzeist.nl

Media