Flag

Winclove Probiotics

Branche
Voedingssupplementen
Locatie

Amsterdam

Aantal medewerkers

107

Website

wincloveprobiotics.com

Winclove_Probiotics_Logo
Winclove_Foto_1

Over deze organisatie

Sinds 1987 onderzoekt, ontwikkelt en produceert het familiebedrijf Winclove Probiotics samen met (inter)nationale businesspartners probiotische formuleringen. Vanuit Amsterdam Noord willen wij naast het beste bedrijf voor onze medewerkers, het beste bedrijf voor de wereld zijn. Onze B Corp-certificering onderstreept die ambitie. Samen met gelijkgestemde organisaties bundelen we de krachten om onze planeet zoveel mogelijk te beschermen, te streven naar meer inclusiviteit en bij te dragen aan een duurzame economie.

Manon-Bezemer-Winclove-Great-Place-To-Work-Certified

"Ik vind Winclove Probiotics echt een Great Place to Work, omdat de medewerkers op de eerste plaats staan. Er wordt geïnvesteerd in gelukkige en gezonde medewerkers, zodat zij elke dag met een lach naar het werk gaan om samen iets te doen voor anderen en het verschil te maken.”

 

Manon Bezemer

Impact Manager/B Keeper

96%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
95%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
 
91%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
 
90%
Een gevoel van trots om voor deze organisatie te werken en het imago van de organisatie
 
Winclove-Great-Place-To-Work-Certified-2 (1)
Winclove-Great-Place-To-Work-Certified-3
Winclove-Great-Place-To-Work-Certified

Great Place to Work over

Winclove is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor de tweede keer is Winclove Great Place to Work Certified!

De medewerkers scoren bij Winclove het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling 'Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 99%.

Lees meer
Winclove_Quote_2

“Bij Winclove zijn de mensen het allerbelangrijkst. Hun welzijn en bevlogenheid zijn de basis in alles wat we doen. We hebben onszelf ten doel gesteld om in de nabije toekomst tot de top 10 Best Work Places van Nederland te behoren. Deze resultaten laten zien dat we op de goede weg zijn, dat is heel fijn. Het is belangrijk voor iedereen die bij ons werkt, maar ook goed om te weten voor mensen die nog een mooie baan zoeken.”

 

Nicole Tollenaar

People & Purpose Director