Flag

Webflight

Branche

IT

Locatie:

Amsterdam

Aantal medewerkers

20

Website

www.webflight.nl/

Webflight - logo_2560
webflight-lowcode-applicaties

Over deze organisatie

Wij helpen bedrijven met het uitstippelen van hun digitale strategie en ontwikkelen de beste low code applicaties met Mendix. Wij zijn een hecht team van consultants en werken iedere dag aan het efficiënter en beter maken van de werk- en bedrijfsprocessen van onze klanten.

Paul-Schildmeijer-Mendix-Consultant

“De onboarding is interactief en leerzaam. Tijdens het testproject is het niet enkel Mendix kennis die je opdoet, maar je leert omgaan met uitdagingen waar je in de toekomst tegenaan kunt lopen. Er is veel ruimte voor creativiteit, omdat je vrij bent een testproject te kiezen.”

 

Paul Schildmeijer

Mendix Consultant

100%
Mensen vertonen geen oneerlijk gedrag om zaken voor elkaar te krijgen.
100%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
100%
Iedereen kan erkenning voor zijn bijdrage krijgen.
100%
Dit is een fysiek veilige werkomgeving.
mendix-low-code-bouwen
mendix-applicatie-ontwikkelen
branche-specifieke-software

Great Place to Work Certified

Webflight is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Webflight gecertificeerd. 

De medewerkers scoren Webflight het hoogst op Kameraadschap en Geloofwaardigheid. 

Menno de Haas Mendix consultant

"Je hebt er zoveel meer profijt van als mensen happy zijn met wat ze doen. Het werkt aanstekelijk voor elkaar en voor klanten. Daarnaast gaan mensen minder snel weg en trekken talent aan. Het is zeker de investering waard dat mensen zich op hun gemak voelen!”

 

Menno de Haas

Managing Partner

Werken bij

Bij Webflight is het geen must om te kunnen programmeren of een ICT achtergrond te hebben. Onze Mendix consultants leren je hoe je met low code overweg moet gaan en stomen je klaar voor toekomstige klant uitdagingen.

We werken met een uitgebreid buddysysteem, om er voor te zorgen dat jij nooit wat tekort komt in begeleiding en samenwerking met je collega’s. Je werkt met 3 begeleiders: Eén buddy, een PDP (Personal Development Plan) buddy en 1 onboarding begeleider.

Je eerste week staat in het teken van de Mendix Rapid Course. Deze cursus leert jou alle fijne kneepjes van Mendix bij Webflight. Uiteindelijk haal je die week ook je ‘Mendix Rapid Certificate’.

Nadat je in de eerste week aan de slag bent gegaan met de Rapid Course Mendix, is het tijd voor jouw testproject. Samen met je onboarding begeleider en andere collega’s bedenk je een tof testproject. In deze eerste week werk je intensief samen en vanaf week 2 ga je steeds zelfstandiger aan de slag.

Na de eerste maand ben je er klaar voor om op een klant project aan de slag te gaan. Tijdens de daily stand ups bespreken we dagelijks de dagtaken, zodat iedereen op de hoogte is van elkaars werkzaamheden.

We zijn gek op ons werk, maar we vinden het belangrijk om meer te doen dan werken. Dus zorgen we ervoor dat de sfeer op kantoor altijd opperbest is. En ook na werktijd doen we graag wat leuks. We organiseren legendarische borrels of gaan samen wat eten. En dat is nog niet alles: jaarlijks gaan we met z’n allen wintersporten!

Mariet-Veerman-Mendix-consultant

Mariët Veerman

mariette@webflight.nl