Flag

We are you

Branche

IT

Locatie

Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Tuil en Sofia

Opgericht in

2017

Aantal medewerkers

450

Website

weareyou.com

weareyou-logo-rgb0
We-are-you-Great-Place-to-Work-Certified-1

Over deze organisatie

In een snel veranderende wereld zijn wij dé digitale sparringpartner. Samen met ambitieuze klanten als Landal GreenParks, Eneco, PostNL, Knab en Vattenfall maken we de juiste keuzes voor vandaag, morgen en overmorgen. Op basis van een doordachte strategie en met de bedrijfsdoelen van de klant als uitgangspunt. Wat samen bedacht wordt, realiseren we ook en optimaliseren we continu. We bouwen solide digitale oplossingen: toegankelijke en toekomstbestendige platformen, websites en apps. Oplossingen die bepalend zijn voor het bedrijfsresultaat van de klant en die het leven van de eindgebruiker vereenvoudigen. Sinds eind vorig jaar zijn we onderdeel van Intracto Group. Samen zijn we technologie onafhankelijk en hebben we alle specialismes in huis om onze klanten van strategie tot uitvoering te begeleiden bij hun digitalisering.

Mark-We-Are-You-Great-Place-To-Work-Certified

“We are you is een episch bedrijf om voor te werken, vanwege onze collega’s en klanten. Er zijn veel mogelijkheden voor het volgen van trainingen en cursussen om alles uit jezelf te halen. We werken met de laatste technieken en voor grote klanten, wat iedere dag weer zorgt voor nieuwe uitdagingen. Ook al werken er 450 mensen, het voelt als een hechte club. Dit maakt werken bij We are you nog leuker (zelfs tijdens Corona).”

Mark Verheij
Front-end developer
94%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
87%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
86%
Ondersteuning in professionele en persoonlijke ontwikkeling én het tonen van waardering
83%
Mensen worden gezien als individuen met een privé-leven. Er is een veilige werkomgeving en een goede werk-privé balans.
Weareyou-Great-Place-To-Work-Certified-4
We-are-you-Great-Place-to-Work-Certified-2

Great Place to Work over

We are you is getoetst op de Great Place To Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor de tweede keer is We are you gecertificeerd. 

De medewerkers scoren We are you het hoogst op een eerlijke werkomgeving,  met name op een eerlijke behandeling ongeacht persoonskenmerken. Ook ervaren de medewerkers een grote mate van vertrouwen en verantwoordelijkheid. 

Beppie-ten-Bohmer-We-are-you-Great-Place-to-Work-Certified

“Onze mensen staan voorop. Écht voorop. Of het nu gaat om onze klanten, partners of collega's; we geven iedereen persoonlijke aandacht en luisteren goed naar ieders behoefte. We bieden een veilige, lerende omgeving met vrijheid én verantwoordelijkheid. Een platte organisatie met korte lijnen die er in alles op gericht is om je te laten groeien. Zowel persoonlijk als in je vak. In de basis leer je natuurlijk het meest van je team en de klant. Door samen te werken aan complexe projecten en continu feedback te geven aan elkaar. Daarnaast neem je zelf de regie in je ontwikkelpad. Vanuit We are you ondersteunen we waar nodig. Denk aan kennisdelingssessies, een vitaliteitscoach, diverse trainingen, enzovoort. Uiteindelijk gaat het erom dat we ons blijven ontwikkelen en zo onze klanten blij maken.”

Beppie ten Böhmer
Chief Human Resources Officer en directeur

Werken bij

Ben je benieuwd hoe het is om te werken voor We are you? Bekijk deze pagina!

Diana-en-Britt-Samantha-We-are-you-Great-Place-to-Work-Certified

Contactpersoon
Diana Baan, Britt van Weenen & Samantha van der Veen
Diana (Rotterdam), Britt (Tuil & Den Bosch) & Samantha van der Veen (Amsterdam)

E-Mail: vacatures@weareyou.com