Flag

VanWonen

Branche

Vastgoed

Locatie
Zwolle, Nijmegen en Groningen
Opgericht in

50

Website

Vanwonen.com/

logo-De-Kennemer-Duincampings-Great-Place-To-Work-Certified
Best-Workplaces-event-2018-sfeer4

Over deze organisatie

VanWonen is een ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaar die zich onderscheidt door geheel onafhankelijk oplossingen te bieden voor complexe vraagstukken op gebied van wonen. Vanuit Zwolle, Groningen en Nijmegen wordt met ruim 50 professionals gewerkt aan de ontwikkeling van honderden koop- en huurwoningen per jaar. Gericht op welzijn van mensen en de aarde, gebouwd op persoonlijke relaties en een krachtig netwerk, staat VanWonen voor een nieuwe stijl van ontwikkelen.

VanWonen-Jeroen-Bunck-Great-Place-To-Work-Certified2
“Juist omdat we als organisatie een sterke groei doormaken is het voor ons van belang met zorg en aandacht naar ons team te blijven kijken. We willen de beste ontwikkelaar in ons werkgebied zijn en dé werkgever waar medewerkers trots op zijn om voor te werken. Ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke thema’s bij VanWonen. Deze onderwerpen worden door het team hoog gewaardeerd en als uniek ervaren. Het vormt een waardevolle basis voor onze ambities.”
Alfred Bolks
Algemeen Directeur
98%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
93%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
 
93%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
 
89%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
 
VanWonen-Great-Place-To-Work-Certified-2

Great Place to Work over

VanWonen is getoetst op de Great Place To Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. VanWonen is voor de tweede keer Great Place To Work Certified!

De medewerkers scoren VanWonen het hoogst op de onderlinge verbondenheid. Zo scoort de stelling 'Ik kan hier mezelf zijn' 100%.

Werken bij

Het VanWonen thuisgevoel.

Welkom bij VanWonen! Klanten voelen zich thuis in onze woningen. Medewerkers voelen zich thuis op onze werkvloer. Dat is waar wij naar streven. De VanWonen cultuur kan worden gevat in een drietal waar¬den: klantgericht ondernemen, samen toekomstgericht, authentiek en integer. Deze waarden reflecteren onze kern en zijn kenmerkend voor wie we zijn. Ze vormen het kader voor de ontwikkeling van onze cultuur en de omgang met klanten, opdrachtgevers en partners én voor de inrichting van onze HR-agenda.

Nieuwe collega's geven we een warm welkom. De eerste dag wordt een nieuwe collega ontvangen met een mooie bos bloemen in de VanWonen kleuren en een VanWonen goodiebag. Praktische zaken zijn geregeld en een introductieprogramma ligt klaar. De nieuwe collega wordt intern geïntroduceerd via een rondleiding op kantoor, via het tweewekelijkse teamoverleg en het VanWonen intranet. Ook vindt er een gesprek plaats met de HR adviseur om uitleg te geven over hoe het allemaal werkt bij VanWonen en wordt de personeelsgids overhandigd.

De eerste dagen en weken staan diverse kennismakingsgesprekken gepland. Standaard met ieder MT lid en daarnaast met verschillende collega’s vanuit verschillende expertises. Een nieuwe collega draait vrij snel mee in de werkzaamheden, om zo snel mogelijk het gevoel te hebben een bijdrage te kunnen leveren. Het nieuwe teamlid krijgt alle zelfstandigheid om in te werken, omdat we sterk geloven in vrijheid en ondernemerschap.

Tenslotte krijgt iedere nieuwe collega de mogelijkheid om aan het begin van de indiensttreding een afspraak te maken met onze adviseur vanuit AON voor een gratis pensioen adviesgesprek. Deze adviseur kan helpen bij persoonlijke pensioenvragen.

Wil je ook VanWonen zijn? Wij zien ernaar uit om kennis te maken!

Bekijk de vacatures

Mariet-VanWonen-Great-Place-To-Work-Certified3

Contactpersoon
Mariët OosterveldTel: 06 82 41 94 99
E-Mail: mariet@vanwonen.com