Flag

VanMeijel

Branche

Informatietechnologie

Locatie:

Emmeloord

Aantal medewerkers

104

Website

www.vanmeijel.nl

VanMeijel_Logo
VanMeijel_Foto_1

Over deze organisatie

Hallo! Wij zijn VanMeijel!

Waarschijnlijk heb je nog nooit van ons gehoord. Toch heb je bijna iedere dag met ons te maken. Want er is bijna geen weg, brug of viaduct in Nederland die niet gerealiseerd is met behulp van onze software.

Als familiebedrijf zijn wij al 35 jaar dé automatiseringspartner voor bedrijven in de infra, bouw en aanverwante sectoren. Samen met onze klanten ontwikkelen wij digitale oplossingen voor uitdagingen in hun bedrijfsvoering. Met als resultaat: meer grip op projecten. Dit maakt de werkdag van morgen slimmer, leuker en efficiënter dan die van vandaag.

Doordat we in een niche actief zijn, zien klanten ons als hun specialistische automatiseringspartner.
We zijn trots dat veel van onze klanten al heel lang klant zijn bij VanMeijel. Dit bereiken we door met elkaar continu blijven groeien.

VanMeijel_Quote_1

"Bij VanMeijel heb je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid qua invulling van je werk. Daarnaast is er veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling."

 

Marieke Zandvliet

Consultant Metacom+

VanMeijel_Foto_1

Great Place to Work Certified

VanMeijel is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is VanMeijel gecertificeerd. 

De medewerkers van VanMeijel scoren het hoogst op Kameraadschap.

VanMeijel_Quote_2

"We geven onze collega’s veel vrijheid om hun eigen werk goed in te vullen; fouten te maken en daarvan te leren. De drang om elke dag een stapje beter te worden voel je. Collega’s helpen elkaar graag in een nuchtere en ontspannen sfeer. Dat maakt ons een Great Place To Work!"

 

Theo van Meijel

Directeur