Flag

UNO

Branche
IT
Locatie:

Rijswijk

Aantal medewerkers:

54

Website
www.uno.nl
UNO_logo_Slogan_Horizontaal_RGB_(web, screens)
L1310300A 1920x1080

Over deze organisatie

UNO helpt organisaties digitaal te groeien door slimmer, sneller en efficiënter samen te werken. Nu en in de toekomst! Wij zijn een jonge en ambitieuze club en ondersteunen onze klanten op strategisch, technisch en functioneel gebied met hun IT. Als strategische IT partner slaan we een brug tussen IT, de mens en de organisatie en zorgen we dat techniek dus echt voor je gaat werken. Onze mentaliteit in een paar kernwoorden? We zijn oprecht, pragmatisch, servicegericht en doen ons werk met veel plezier. Zo geven wij grip op jouw digitale toekomst! UNO| Leading your digital journey
angeloGTW

"Ik werk al dertien jaar bij UNO. Of was het nou veertien? Het gaat zo snel! Wat begon met een stage mondde al snel uit in een mooie loopbaan bij UNO. Dat is het fijne aan UNO. Als je ICT en techniek echt leuk vindt en zelf initiatief toont kan je hier heel ver komen. De vrijheid die je krijgt helpt ook echt enorm bij je ontwikkeling en je kan heel goed in de breedte groeien."

Angelo Lelieveld
Cloud & Infrastructure Consultant

96%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht etnische herkomst en/of geloofsovertuiging.
93%

Mensen hier krijgen veel verantwoordelijkheid.

85%
Ik wil hier een lange tijd blijven werken.
85%
Dit is een leuke plek om te werken.
TON_1884-1
AFBEEL~1
AFBEEL~4

Great Place to Work Certified

UNO is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. 

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers UNO het hoogst op de thema's Geloofwaardigheid en Eerlijkheid. Zo scoort de stelling 'Mensen hier krijgen veel verantwoordelijkheid' 93%.

L1080712_v2.0_lichter

"Bij UNO krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en ondersteunen we bij het behalen van jouw gedroomde ontwikkelingspaden en ambities. Je krijgt hier snel veel vrijheid en je kan zo je kansen pakken. Daarbij mag je ook fouten maken. Door de hoge mate van kameraadschap zijn er altijd collega’s bereid je te ondersteunen."

Mark-Peter van Rijn
Directeur bij UNO

Werken bij UNO

De eerste 100 dagen van een nieuwe collega zijn heel belangrijk. Je vindt je weg binnen onze organisatie en wij leren jou en jouw unieke kwaliteiten kennen. Op je eerste dag wordt je door iemand van de directie en jouw leidinggevende ontvangen en worden onze onboarding stappen met je doorgenomen. We nemen je mee in alles wat UNO doet, hoe we dat doen en wie welke rol hierin spelen. Uiteraard maken we je wegwijs door het kantoor, ontvang je je laptop en een mooie goodie-bag met UNO items. In de middag ga je meteen in jouw team aan de slag en wordt je gekoppeld aan jouw buddy die je de eerste maand op weg helpt. Na een uitleg van de systemen en processen en hiermee geoefend te hebben ga je op 'stage' bij onze verschillende operationele teams; Support, Beheer, Projecten, Applications. Daar leer je veel over ieders rol in het mooie werk dat we voor klanten doen en leer je bovendien ook de collega's van andere teams goed kennen. Handig in de samenwerking met die teams in je verdere loopbaan. Na je eerste maand maak je samen met je leidinggevende een ontwikkelplan voor het eerste half jaar. In onze maandelijkse meeting wordt je voorgesteld aan de collega's die jou nog niet hebben gezien en hoor je de laatste stand van zaken vanuit ieder team en vanuit de directie. Iedere maand heb je een 1 op 1 meeting met je leidinggevende om de voortgang te bespreken en jou verder te helpen.

Contactpersoon
Guido den Boer
Recruiter

Mail: gboer@uno.nl

UNO_Great Place to Work Certified 1Media