Flag

Univé Stad en Land

Branche

Financiële dienstverlening & verzekeringen

Locatie

Apeldoorn

Aantal medewerkers

298

Website

unive.nl/stadenland

Unive-Stad-en-Land-Logo-Great-Place-To-Work-Certified
Unive-Stad-en-Land-Logo-Great-Place-To-Work-Certified2

Over deze organisatie

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Echt inhoud geven aan onze merkwaarden Samen Dichtbij Doen is wat we het liefste doen. Univé is een coöperatie en dat betekent: Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid.

Mariska-Huisman-Unive-Stad-en-Land-Great-Place-To-Work-Cirtified

"Niet communiceren maar elkaar echt begrijpen. Afdelingen met elkaar verbinden, samen werken aan succes en mogen kiezen voor je gezin als deze bizarre tijd erom vraagt. Wat ben ik trots om te kunnen zeggen, ik werk bij Unive Stad en Land."

Mariska Huisman
Chief Happiness officer

 

95%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
92%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
90%
De bijdrage aan de gemeenschap en de grote verantwoordelijkheid die je krijgt geeft me een goed gevoel
87%
Ondersteuning in professionele en persoonlijke ontwikkeling én het tonen van waardering

Great Place to Work over

Univé Stad en Land is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Univé Stad en Land gecertificeerd.

Bij Univé Stad en Land scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Dit is een leuke plek om te werken.' 95%

Marjolein-Zentgraaff-van-de-Plas-Unive-Stad-en-Land-Great-Place-To-Work-Certified

"Ik ervaar Univé Stad en Land als een werkgever die persoonlijk en dichtbij haar mensen staat. Er heerst een fijne informele sfeer en er is ruimte voor je eigen ideeën en ontwikkeling."

Marjolein Zentgraaff-van de Plas
Commercieel Adviseur Ondernemersdesk

Werken bij

Bij Univé Stad en Land vinden we het belangrijk dat nieuwe collega's zich snel thuis voelen en weten waar we voor staan.  We hebben een inwerkprogramma van 100 dagen waar je als nieuwe collega kennismaakt met de organisatie en met collega's van de verschillende afdelingen.

Op je eerste werkdag word je warm ontvangen door je leidinggevende, maak je kennis met je directe collega's en krijg je een eerste indruk van de organisatie. Iedere collega krijgt een buddy bij wie je met al je vragen terecht kunt. Na de eerste 100 dagen word je extra in het zonnetje gezet met taart.

Tijdens je inwerkperiode is er volop ruimte om kennis te maken met collega's van verschillende afdelingen. Bijvoorbeeld tijdens de introductiebijeenkomst waar de directie jou en andere nieuwe collega's welkom heet en informeert over onze organisatie. Ook loop je een dag mee in één van onze winkels en neem je een kijkje in het kloppend hart van ons bedrijf, het Adviescentrum. Maar ook na de eerste 100 dagen moedigen we kennismaken, meekijken op andere afdelingen en samenwerking aan.

Ben jij benieuwd naar de vacatures bij Univé Stad en Land kijk dan op onze website!