Flag

Truston

Branche

IT

Locatie

Houten

Aantal medewerkers

53

Website

www.truston.nl

Truston_logo_fullcolour_jpg
Kantoor foto 4

Over deze organisatie

Truston levert generieke ICT beheer diensten en is dé specialist voor alle (beheer-)diensten voor de backoffice applicatie Oracle Health Insurance voor zorgverzekeraars. Als IT dienstverlener streven wij naar het continu leveren van toegevoegde waarde aan uw organisatie.

Foto Nienke Weiland

"Truston biedt mij niet alleen uitdagende werkzaamheden en flexibiliteit bij het uitvoeren daarvan, maar ook een gezellige, altijd behulpzame groep collega's!"

 

Nienke Weiland

100%
Dit is een fysiek veilige werkomgeving.
100%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht etnische herkomst en/of geloofsovertuiging.
100%
Mensen hier krijgen veel verantwoordelijkheid.
100%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
Kantoor foto 1
Kantoor foto 3

Great Place to Work- Certified

Truston is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Truston gecertificeerd. 

De medewerkers van Truston scoren het hoogst op Kameraadschap. 

Johan van Veldhuisen

"Truston is een onderneming met een familie-cultuur en de collega’s zijn het kapitaal van de onderneming. Wij zijn bijzonder trots op elkaar en op de openheid, respect en verantwoordelijkheid die wij wederzijds ervaren en koesteren. De belangrijke cultuur elementen van Truston zijn lef, vertrouwen en betrokkenheid. En het is deze cultuur die Truston gemaakt heeft tot een Great Place to Work!" 

 

Johan van Veldhuisen

Algemeen Directeur

Werken bij

Het onboarding proces begint feitelijk al bij de sollicitatiegesprekken. Onze insteek tijdens deze, meestal twee, gesprekken is om open en op een persoonlijke ‘no nonsens’ manier, de kandidaat kennis te laten maken met Truston en haar familiaire cultuur. Hier wordt ook besproken wat wij verwachten van de kandidaat en wat de kandidaat inhoudelijk kan verwachten van de functie en van Truston.

Wanneer beide partijen met elkaar door willen, dan volgt er een uitgebreid arbeidsvoorwaardelijk gesprek, waarbij alle primaire en secundaire voorwaarden uitgebreid worden toegelicht.

Voor aanvang van het dienstverband ontvangt de medewerker het introductieprogramma. Hierbij zal de medewerker kennis maken met de directie, enkele key-medewerkers en zal hij/zij door de Team Lead geïntroduceerd worden aan het Multi Disciplinaire Team. De bedrijfsmiddelen ontvangt de medewerker uiteraard op de eerste werkdag.

In de eerste periode zal je inhoudelijk begeleid worden door een ervaren medewerker. Ook zal je, afhankelijk van je rol, kennis op gaan doen van de markt van de zorgverzekeringen en specifiek worden opgeleid voor het gebruik van de Oracle Health Insurance Back Office applicatie. 

Samen met jouw Team Lead wordt ook in de eerste periode bepaald welke opleidingen je eventueel nog zult volgen. 

Ervaar onze cultuur, onze hybride werkomgeving en maak kennis met onze fijne en betrokken collega’s. Bekijk hier onze vacatures

Contactpersoon: John Hardeman

j.hardeman@truston.com

Foto John Hardeman

 

Foto Kernwaarden