Flag

The Onemeeting Company

Branche
Hospitality
Locatie
Amersfoort
Aantal medewerkers
275
Website
Theonemeetingcompany.com/
TOMC-Logo-Coral-HR
Regardz-Great-Place-To-Work-Certified

Over deze organisatie

The Onemeeting Company is een Next Generation Meeting Management bedrijf en biedt bedrijven een totaaloplossing voor alle hun zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen. Het is onze ambitie om het aardigste bedrijf van Nederland te worden, zijn en blijven. Voor gasten, klanten, leveranciers en niet in de laatste plaats voor onze medewerkers. In deze digitale samenleving geloven we dat persoonlijke ontmoetingen altijd zullen blijven en dat hartverwarmende service het verschil maakt. Deze servicemissie vraagt om een HR & Cultuur beleid dat gericht is op het vinden, binden en ontwikkelen van empathische, intrinsiek gemotiveerde medewerkers die blij worden van andere mensen blij maken.
Rogier-Adelaar-Regardz-Great-Place-To-WOrk-Certified
"Onemeeting.com is voor mij een geweldige plek om te mogen werken! In de afgelopen 6 jaar ben ik binnen Onemeeting.com doorgegroeid van een ietwat verlegen stagiair tot zelfverzekerde E-commerce manager. Ik ben er van overtuigd dat dit niet mogelijk was geweest zonder de warme en inspirerende werkomgeving waar ik continu ben gestimuleerd om mijzelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen kon proberen. Naast het harde werken is er binnen Onemeeting.com enorm veel ruimte voor humor en gezelligheid. Dit zorgt ervoor dat ik de perfecte balans ervaar tussen werk en plezier."
Rogier Adelaar
E-Commerce Manager Onemeeting.com
91%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
 
 
 
 
91%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
 
 
 
89%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
 
 
96%
De bijdrage aan de gemeenschap en de grote verantwoordelijkheid die je krijgt geeft me een goed gevoel
 
Regardz-Great-Place-To-Work-Certified-2

Great Place to Work over

The Onemeeting Company is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is The Onemeeting Company gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier. Onder andere de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn’ scoort 91%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort The Onemeeting Company het hoogst op de thema’s Bedanken, Verwelkomen en Vieren van successen. 

Lees ook het artikel dat The Onemeeting Company schreef over hun certificering. 

Elleke-Groot-Regardz-Great-Place-To-WOrk-Certified
"De puzzel naar de juiste persoon op de juiste plek is een hoge prioriteit binnen The Onemeeting Company om zo voor optimaal werkgeluk te zorgen. Een thuisgevoel creëer je niet, maar ontstaat door de mensen in jouw omgeving. En dat is precies waarom ik volledig mezelf kan zijn op mijn werk."
Elleke Groot
Directeur & Gastgever La Vie Utrecht

Werken bij

Een warm onthaal

Nieuwe collega’s ontvangen hun arbeidsovereenkomst in een feestelijke envelop met strik en hartjesconfetti, omdat we het een feestje vinden dat zij voor ons hebben gekozen. We nodigen de medewerkers vervolgens uit voor het Teken Moment om de arbeidsovereenkomst te komen tekenen onder het genot van een hapje en drankje, waarbij we ook meteen de Reiskoffer overhandigen, met allerlei nuttige informatie. Ook vragen we de collega een Vertel Eens formulier in te vullen, met diverse leuke, persoonlijke weetjes, die we als onderdeel van het Witte Rook Moment delen binnen de organisatie om de nieuwe collega voor te stellen. Voorafgaand aan de eerste werkdag ontvangt de nieuwe medewerker een Buddy kaart op zijn thuisadres, waarin zijn Buddy zich voorstelt en laat weten hoe laat en waar hij de nieuwe collega ontvangt op zijn eerste werkdag. Op de eerste werkdag staat er een persoonlijke attentie klaar. Na een uitgebreide rondleiding, waarbij ook een kijkje wordt genomen bij de Vertel Eens Muur en de collega een beeld krijgt van het complete team, vangt de Inwerk Periode aan. Tijdens de eerste maand vindt voor alle nieuwe medewerkers het Welkomstevent plaats. De Kindest Together Cultuurraad dompelt tijdens dit event nieuwe medewerkers onder in de visie, missie, strategie en cultuur van ons bedrijf. De eerste maand wordt afgesloten met het Jij Blij, Wij Blij Moment, het einde proeftijd gesprek waarin we vooral benieuwd zijn naar de medewerker zijn bevindingen. Voelt hij zich als een vis in het water?


Wil je weten hoe het is om te werken bij The Onemeeting Company? Bekijk hun vacatures

Onemeeting-Company-Great-Place-to-Work2
Contactpersoon
Jertske van Voorthuizen

Manager HR & Cultuur

Tel: 088 - 209 00 12
E-Mail: jertske.vanvoorthuizen@theonemeetingcompany.com