Flag

TalentCare

Branche
Zorg
Locatie

Bussum

Aantal medewerkers

106

Website
talent-care.nl/
TalentCare
Team_TC

Over deze organisatie

Wij zijn een zorginstelling met zorgverleners verspreid door heel Nederland. Onze zorgprofessionals zijn talentvolle artsen en verpleegkundigen met de ambitie om het zorgsysteem te verbeteren. Zij behandelen en verplegen patiënten in de eerste en tweede lijn en volgen tegelijkertijd via onze WeCareAcademy een Persoonlijk Leiderschap Programma.

Foto-Evi_quote

“Wij willen de beste werkgever in de zorg zijn! Een gewaagde uitspraak? Wij denken van niet. Want als jij de hele dag voor anderen zorgt, wie zorgt er dan voor jou? Als Happiness Manager ben ik verantwoordelijk voor het werkgeluk van al onze collega’s. Feedback vanuit de organisatie speelt daarbij een belangrijke rol. De Trust Index helpt ons om inzicht te krijgen in zaken die al goed gaan en waar we ons nog in kunnen verbeteren. Het geeft ons concrete handvatten om nog beter voor onze mensen te zorgen. Zó blijven we onszelf ontwikkelen als werkgever!”

Evi van Zanten

Happiness manager

Foto_collegas-2
Foto-TC_collegas

Great Place to Work Certified

TalentCare is getoetst op de Great Place To Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor de tweede keer is TalentCare Great Place To Work Certified!

De medewerkers scoren TalentCare het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Onder andere de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn' scoort 100%. 

Stefan Ottenbros

“De zorg, en daarmee ook de zorgverleners, staan onder hele grote druk. Om plezier in je vak te houden geloof ik in de kracht van persoonlijk leiderschap. Dat betekent voor mij dat je je volledige verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen ontwikkeling. Zodat je werk doet dat écht bij jou past en je energie oplevert. Ik doe dit met een gezonde dosis zelfreflectie, ondernemerschap, lol en authenticiteit. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen in de zorg met deze ontwikkel-mindset te inspireren. Want betere zorg begint echt bij jezelf!”

Stefan Ottenbros
Oprichter + Directeur