Flag

Spirotech

Branche

Productie

Locatie

Helmond

Opgericht in

1948

Aantal medewerkers

230

Website

spirotech.nl

Spirotech-Logo-Great-Place-To-Work-Certifeid
Spirotech-Great-Place-To-Work-Certified-1

Over deze organisatie

Spirotech, een familiebedrijf met een wereldwijde aanwezigheid, ontwikkelt, fabriceert en verkoopt al ruim 50 jaar hoogwaardige energie-efficiënte oplossingen voor verwarming- en koelsystemen.

Joost-Spirotech-Great-Place-To-Work-Certified

"Op het moment van schrijven werken er meer dan 200 mensen bij Spirotech. Toch zijn de lijntjes kort en is het 'familiebedrijfsgevoel' nog steeds aanwezig. Het gezellige, sociale Brabantse karakter van Spirotech is waardoor wij een Great Place to Work zijn!"

Joost van Mameren
94%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
93%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun geslacht.
91%
Ik kan vrij krijgen wanneer ik dat nodig vind.
91%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht etnische herkomst en/of geloofsovertuiging.
Spirotech-Great-Place-To-Work-Certified-2

Great Place to Work over

Spirotech is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Spirotech gecertificeerd. 

Bij Spirotech scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 88%

Mieke-Spirotech-Great-Place-To-Work-Certified

"Ik voel me thuis bij Spirotech omdat we werken in een ambitieuze, internationale en zakelijke omgeving waarbij ruim aandacht is voor het vertrouwen, trots en werkplezier van alle medewerkers."

Mieke van Zadelhoff
HR Manager

Werken bij

Verwachtingen invullen is een belangrijk aspect van personeel werven. Is er een klik en past de organisatie bij je ambities, kennis, ervaring en plannen? Daar hebben nieuwe medewerkers, HR en collega’s verschillende verwachtingen over. Als die verwachtingen tijdens het werven en verwelkomen goed op elkaar worden afgestemd, begin je een goede relatie.Om er achter te komen of er een match is tussen een potentiële nieuwe collega en ons, wordt er gedurende sollicitatiegesprekken altijd met twee panels vanuit verschillende afdelingen gesproken. De panels bepalen of de wensen en verwachtingen van een kandidaat overeenkomen met de interne behoeften en verwachtingen. Zo krijgt een kandidaat een goed beeld van ons, en krijgen wij een goed beeld van de kandidaat.

Daarnaast hebben we meerdere filmpjes gemaakt die mooi laten zien wat de cultuur is binnen Spirotech. Zo krijgt een nieuwe collega direct een goed beeld van hoe het is om bij ons te werken. Een goed begin is het halve werk ook voor de eerste werkdagen. Daarom krijgen nieuwe medewerkers een welkomstpakket (zie afbeelding), bloemen op de eerste werkdag, en worden ze aangekondigd via de mail en onze informatieschermen. Verder werkt iedereen tijdens de introductieweek een dag mee in de fabriek, om zo letterlijk voeling te krijgen met onze producten.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures!

 

Contactpersoon
Mieke van Zadelhoff

Media