Flag

Senze

Branche

Professionele dienstverlening

Locatie

Den Haag

Opgericht in

2007

Aantal medewerkers

50

Senze-Logo-Great-Place-To-Work-Certified
Senze-Great-Place-To-Work-Certified-1

Over deze organisatie

Senze is een eigenzinnig adviesbureau dat mens, organisatie en oplossing op ‘eigen’ wijze verbindt op het gebied van Onderzoek & Advies, Training & Coaching en Interim. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling.

Natasja-Senze-Great-Place-To-Work-Certified

“Ik word door Senze enorm gestimuleerd het beste uit mezelf te halen door te doen wat ik zelf het leukste vind”

Natasja Schouten-Lening
Senior Adviseur / Trainer
95%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
92%
Management is vakbekwaam, heeft een duidelijk visie over de toekomst én geeft verantwoordelijkheid.
90%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
89%
Het management heeft vertrouwen dat dingen goed gaan, (zonder mee te kijken over de schouder) medewerkers krijgen veel vertrouwen
Senze-Great-Place-To-Work-Certified-2
Senze-Great-Place-To-Work-Certified-3
Senze-Great-Place-To-Work-Certified-4
Senze-Great-Place-To-Work-Certified-5

Great Place to Work over

Senze is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Senze gecertificeerd. 

De medewerkers scoren Senze het hoogst op Geloofwaardigheid. Zo scoort de stelling ‘Mensen hier krijgen veel verantwoordelijkheid' 100%.

Brenda-Holl-Senze-Great-Place-to-Work

"Persoonlijke ontwikkeling staat voor mij en Senze centraal. Mens en organisatie brengen wij, hand in hand met elkaar, een stap verder.”

Brenda Holl
Managing Partner mens, organisatie en strategie

Werken bij

Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze
Deze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling.  Wij zijn een eigenzinnig training- en adviesbureau dat non-profit organisaties ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, – en organisatieverandering. De oplossingen die Senze biedt zijn training & coaching, interim management en advies of een mix hiervan. Werken bij Senze betekent deel uitmaken van een dynamische en succesvolle organisatie.

Wij bieden je een functie binnen een ondernemende  en ambitieuze organisatie, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. De rol biedt ruime mogelijkheden voor de ontwikkeling van jouw persoonlijke ambities.

Afhankelijk van jouw wensen en de wensen van Senze zoeken we naar de best passende samenwerkingsvorm. Dit kan een vast of tijdelijk contract zijn, maar ook een samenwerkingsverband is mogelijk. De beloning en overige secundaire arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de samenwerkingsvorm, leeftijd en ervaring.

Spreekt onze stijl jou aan en ben jij gedreven om onze visie en producten uit te dragen naar de markt? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan! Wij hebben letterlijk alle smaken in huis en helpen jou graag om verder te ontwikkelen. Ontdek bij Senze in de praktijk welke samenwerkingsvorm en inhoudelijke uitdaging het beste bij jou past! 

Bekijk de vacatures op de website!

Marsha-Senze-Great-Place-To-Work-Certified

Contactpersoon
Marsha Mock
Teamlead Interim

E-Mail: mmock@senze.nl

Media