Flag

Salure

Branche

Professional Services & Information Technology

Locatie:

Gouda

Aantal medewerkers

84

Website

Salure.nl

Salure-logo-Great-Place-to-Work-Certified
Salure-Great-Place-to-Work-Certified-1

Over deze organisatie

Salure helpt meer dan 300 organisaties vooruit met slimme HR- en Payroll-oplossingen: van het voeren van de salarisadministratie, het inrichten van (internationale) HRM-systemen, tot het koppelen van HRM-data op het Data Analytics platform SalureConnect. Samen slim vooruit!

Nick-Salure-Great-Place-to-Work-Certified
“Bij Salure werk je in een gedreven en enthousiast team waarin je veel vertrouwen krijgt om dingen te doen. Iedereen telt mee en heeft de mogelijkheid om te groeien. Daarnaast hebben we barista-waardige koffie, een eigen sportschool en een BBQ die nog gebruikt wordt ook!”

Nick Thomas
Senior Consultant
100%
Dit is een fysiek veilige werkomgeving.
100%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
98%
Mensen hier zijn bereid tot extra inspanningen om het werk af te krijgen.
98%
Management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen.
Salure-Great-Place-to-Work-Certified-2
Salure-Great-Place-to-Work-Certified-3
Salure-Great-Place-to-Work-Certified-6
Salure-Great-Place-to-Work-Certified-5

Great Place to Work Certified

Salure is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Salure gecertificeerd. 

De medewerkers (met een 100% respons op het medewerkersonderzoek) scoren Salure het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 97%. 

Albert-Salure-Great-Place-to-Work-Certified
“Bij Salure zijn de medewerkers het bedrijf. Samen geven wij elke dag het beste van onszelf en dragen wij bij aan ieders persoonlijke en ook onze gemeenschappelijke ambities. Daardoor kunnen wij echt succesvol zijn. Happy employees = happy customers = sustainable business!”

Albert Donker
Manager Operations

Werken bij Salure

Op zoek naar een nieuwe baan? Bij Salure kan het snel gaan. Nadat je gesolliciteerd hebt, krijg je al binnen een paar dagen een reactie van onze recruiter Kim en hoor je snel of je wordt uitgenodigd in Gouda.

Daarop volgen twee kennismakingsgesprekken met verschillende collega's. Een mooie kans om al je inhoudelijke vragen te stellen en een beeld te krijgen van je toekomstige team. Een persoonlijkheidstest maakt deel uit van de sollicitatieprocedure en oor sommige functies zul je bij het tweede gesprek een opdracht krijgen.

Na het tweede gesprek hebben we van beide kanten een goed beeld of Salure de plek voor jou is. Binnen een week hoor je of je bij ons aan de slag kunt. 

Ben je aangenomen? Dan heten we je graag van harte welkom! Van te voren krijg je alle informatie opgestuurd om vol vertrouwen van start te gaan. Op je eerste dag krijg je een buddy toegewezen. Je buddy helpt je de eerste periode wegwijs maken in de organisatie, zodat jij binnen no-time op je plek zit.

Daarnaast organiseren we 2 tot 3 keer per jaar de Salure Onboardingsdag. Op deze dag maak je, samen met de andere nieuwe collega's, op een leuke manier kennis met de verschillende afdelingen. 

Tenslotte vinden we het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Daarom ga je je eigen doelen opstellen om door te kunnen groeien. Om je hierbij te helpen, krijg je in je eerste maanden bij Salure een Management Drives test. Hiermee krijg je inzichtelijk wat jou motiveert en weet je hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Zo zorgen we dat je niet alleen goed bij Salure begint, maar hopelijk ook nog lang blijft!

Bekijk onze vacatures!

HR Payroll, Salure, outsourcing (2)
Contactpersoon
Kim IJzendoorn
Corporate Recruiter

Tel: 06 38 84 79 18
E-Mail: ijzendoorn@salure.nl