Flag

Nutsschool Woonstede

Branche

 

Education & Training

Locatie
 Den Haag
Aantal medewerkers

 

27

Website

 

www.nutsschoolwoonstede.nl

Logo_NutsschoolWoonstede-1
Nutsschool_Woonstede1-2

Over deze organisatie

Nutsschool Woonstede is een openbare basisschool met 230 leerlingen in Den Haag Zuid-West. Een basisschool die de visie van 'Vreedzaam' onderschrijft en waar jonge en ervaren leerkrachten zich elke dag inzetten voor het mooiste onderwijs, zodat kinderen elke dag met plezier naar school komen.

Nutsschool_Woonstede_Edwin

''Wat Woonstede voor mij een fijne werkplek maakt zijn vooral de behulpzame, fijne collega's. Iedereen heeft een positieve instelling. Daarbij vind ik de persoonlijke aandacht heel prettig. Dit zorgt voor een gezellige, warme sfeer."

 

Edwin Henderik

Leerkracht in opleiding

 

X

100%
Management is bekwaam in het uitvoeren van zijn taken.
100%
Dit is een fysiek veilige werkomgeving.
100%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun leeftijd.
100%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun geslacht.

X

Nutsschool_Woonstede1-3
IMG_3743[83] kopie

Great Place to Work Certified

Nutsschool Woonstede is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor de eerste keer is Nutsschool Woonstede Great Place to Work Certified!

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers het hoogst op het thema Kameraadschap.

Lees meer
Lees meer

X

Nutsschool_Woonstede_Nina

"Van bevlogen leraren leren kinderen het meest. We doen er alles aan om voor de kinderen, de ouders en het team een fijn schoolklimaat te creëren. We staan bewust stil bij de werk- en privé balans, mooie en feestelijke momenten en wekelijks wordt er na schooltijd samen gesport, een uitgelezen kans voor teambuilding en ontspanning."

 

Nina Schmitz

Directeur

Werken bij Nutsschool Woonstede

 

Op Nutsschool Woonstede krijgen startende en nieuwe collega's een persoonlijke onboarding, we noemen dit 'een vliegende start op Woonstede'. De vliegende start wordt gegeven door een externe coach en een maatje binnen het team. Daarnaast krijgen nieuwe collega's een tour langs verschillende collega's, die vanuit hun specialisme, vertellen over de visie en de werkwijze van de school. 

 

Speciaal voor startende leerkrachten is er het programma 'De Gelukkige Klas' van huisacademie van ons schoolbestuur Lucas Onderwijs, waar ontmoeting met gelijkgestemden centraal staan, waar vraagstukken die je als startende leerkracht tegen kunt komen besproken worden en waar ruimte is voor intervisie. Dat vele leerkrachten in opleiding na hun stage bij ons blijven, is een kroon op ons werk.

X