Flag

Nomilk2day

Branche

Recruitment

Locatie:

Zwolle

Aantal medewerkers

25

Website

www.nomilk2day.nl

logo-nomilk2day-headhunters-zwolle-png
_PIM8427

Over deze organisatie

Organisaties en professionals in de agribusiness, food & industry met elkaar verbinden. Altijd op basis van gedeelde ambities. Zo kunnen we samen impact maken in onze wereld. Dat is onze visie. Wij geloven dat ‘connecting ambitions’ de sterkste factor is voor succes.

Nomilk2day biedt een platform voor iedere fase van je loopbaan. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. Onze dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim. We hebben drie kantoren in Nederland waarmee we West-Europa bedienen en één in Kuala Lumpur voor de regio Azië.

Onze diensten:

• Recruitment, posities tot managementniveau
• Executive Search, management & directieniveau
• Interim professionals & managers

_PIM8781

"Wat deze organisatie uniek maakt, is dat je echt jezelf kan zijn op de werkvloer. Er is ruimte voor eigen inbreng en ideeën die vaak met enthousiasme worden ontvangen. Zoveel inbreng heb je in veel organisaties niet. Daarnaast wordt er echt gekeken naar de werk- en privébalans waardoor je je werk op zo'n manier kan inrichten dat het in je leven past en je ook voor de volle honderd procent kan blijven geven."

Chris van Maanen
Consultant
_PIM8427

Great Place to Work Certified

Nomilk2day is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Nomilk2day gecertificeerd. 

De medewerkers scoren Nomilk2day het hoogst op Kameraadschap. 

_PIM3408

"We zijn heel trots en blij dat we een hele mooie uitkomst hebben mogen krijgen van onze mensen in het onderzoek. Met de uitkomsten bouwen we verder en gaan we gave nieuwe inspiratie opzoeken die bijdraagt aan verdere ontwikkeling van mens en organisatie. Wij hebben als doel dat we een organisatie willen zijn waar mensen graag bij willen werken, waar ze positief over vertellen en dat deze 'natuurlijke' aantrekkingskracht weer een inspirerend voorbeeld mag zijn."

Wim van de Worp
Managing Partner

Werken bij

Wij zijn NOMILK2DAY. Organisaties en professionals in de agribusiness, food & industry met elkaar verbinden. Altijd op basis van gedeelde ambities. Zo kunnen we samen impact maken in onze wereld. Dat is onze visie. Wij geloven dat ‘connecting ambitions’ de sterkste factor is voor succes.

Bij Nomilk2day Headhunters zien we werk als plek om te groeien. Om jouw ambities te realiseren. Werken bij Nomilk2day betekent werken met opdrachtgevers uit het topsegment en dagelijks schakelen met ambitieuze kandidaten. We inspireren elkaar, lachen veel en elk kwartaal trekken we als team het land in om onze successen te vieren en een leuke tijd met elkaar te hebben, omdat het niet alleen om werken gaat.

Nieuwe mensen voelen zich snel welkom bij ons. Dat weten we van collega’s die eerder de stap waagden. Meteen al na het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst starten we met de kennismaking. Wij vinden het belangrijk dat je snel onderdeel bent van de organisatie, dat je verbondenheid voelt met collega’s en het werk leert kennen. Het moet voelen als een warm bad.

Daarom word je nog voor je start verrast met een mooi Nomilk2day pakket. Naast de praktische zaken  gaat dan ook het speeddateplan van start. Dat houdt in dat je de eerste twee weken met allerlei collega’s spreekt. Over hun werk en de business zelf, maar er is ook ruimte om elkaar persoonlijk te leren kennen. Want wij geloven dat als jij de tijd krijgt om ongedwongen kennis te maken met je nieuwe collega’s, de organisatie en het werk, je de beste start maakt.

Wil jij Nomilk2day ook beter leren kennen? Kijk op onze ‘werken bij’ pagina of neem contact op met Robert Sedney:

robert@nomilk2day.nl

06 821 041 84