Flag

Nedflex

Branche

Professional Services

Locatie

De Goorn

Aantal medewerkers

68

Website

www.nedflex.nl

Nedflex_Logo
51f588aa-3f95-4ce1-803d-4caefc8089c5

Over deze organisatie

Wij zijn Nedflex. Zeg het maar. In deze markt staan wij bekend als een HR-dienstverlener die soepel meebeweegt met deze veranderingen. Binnen Nedflex staan wij voor onze kernwaarden flexibel, samen, eigenzinnig en groei. Niets is voor ons te gek en er is altijd een oplossing!

Coralie Manusiwa

"Bij Nedflex heb ik de ruimte gekregen om te groeien, ontwikkelen en mijn kennis te delen door anderen te begeleiden naar een passende werkplek. Dit geeft mij enorm veel voldoening!"

 

Coralie

Re-integratie adviseur

98%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun geslacht.
98%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
98%
Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt.
95%
Dit is een fysiek veilige werkomgeving.
Nedflex Terras
1650464216829

Great Place to Work Certified

Nedflex is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Nedflex gecertificeerd. 

De medewerkers van Nedflex scoren het hoogst op Kameraadschap. 

Ramona

"Wij kijken verder dan alleen naar werkervaring en opleiding, wij focussen op waar iemand zijn kracht ligt! Door vrijheid, groeikansen en het vertrouwen krijgen collega's de ruimte om mooie stappen in hun ontwikkeling te maken. En daar ben ik zelf een mooi voorbeeld van!"

 

Ramona Huiberts

HR Manager

Werken bij

Nieuwe collega's worden verwelkomd met champagne! Nedflex grijpt namelijk iedere kans aan om iets te vieren.

Jouw eerste dag start je samen met andere nieuwe collega's, waarmee je de eerste maand veel optrekt. In het onboardingsprogramma leer je tijdens kennismakingsgesprekken alle afdelingen kennen, heb je trainingen zoals hoe communiceren wij eigenlijk met onze klanten, diversiteit en timemanagement, maar staat er ook een vragenuurtje met onze beide directieleden Nick & Martine op het programma.

Daarnaast heb je jouw eerste weken een buddy waar je alles aan kan vragen wat je wil. Maar ook andere collega's staan open om iedereen te helpen en samen te zorgen voor het beste resultaat!

En wanneer je echt jouw collega's en Nedflex gaat leren kennen is op de kwartaalborrels, jaarlijkse teamuitjes of tijdens soepdag in de kantine. En oja, in onze groepschat 'de kantoortijgers' komt regelmatig de vraag iemand zin in lunch? voorbij en sponsoren we trouw met z'n de lokale broodjeszaak.

Zie jij jezelf ook werken bij Nedflex? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website

202100812 17 Bonnie Mol - Close up (1x1) C

Contactpersoon: Bonnie Mol

Contact: werkenbij@nedflex.nlHubSpot Video