Flag

Mercedes-Benz Financial Services

Branche
Financiële dienstverlening & verzekeringen
Locatie:
Utrecht
Opgericht in
1990
Aantal medewerkers

160

Website

Mercedes-benz-financialservices.nl/

Mercedes-Benz
Mercedes-Best

Over deze organisatie

Mobiliteit, dat is het kernwoord voor Mercedes-Benz Financial Services. Deze leidende financiële dienstverlener maakt leasen, financiering en verzekeren mogelijk onder één dak. Mercedes-Benz Financial Services maakt onderdeel uit van Daimler Financial Services, één van de grootste autoconcerns wereldwijd. In Nederland is de organisatie gevestigd in Utrecht en Oosterhout. Zowel zakelijke - als particuliere klanten kunnen gebruik maken van het brede assortiment in lease-, financiering- en verzekeringsproducten, voor zowel personenauto's als bedrijfsauto's en voor alle merken en markten.

Max-Mercedes

Bij Mercedes-Benz werken veel verschillende mensen met diverse achtergronden. Diversiteit vinden wij erg belangrijk in onze organisatie, omdat wij geloven dat diversiteit bijdraagt aan een positieve werksfeer, creativiteit en co-creatie. Het samenwerken met gedreven en ambitieuze collega's helpt ons de organisatie van de toekomst te bouwen. Het actief leveren van een bijdrage aan deze toekomst is een mooie uitdaging en erg leuk om te doen!

Max
Recruitment & Development Specialist
93%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
85%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
82%
Management is integer en oprecht.
79%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
Mercedes

Great Place to Work over

Daimler Financial Services is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

De medewerkers scoren het hoogst op de geloofwaardigheid van het leiderschap. Onder andere de stelling ‘Management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen’ scoort 90%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Daimler Financial Serivces het hoogst op de thema’s Werven en Verwelkomen van nieuwe medewerkers. 

 

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Daimler Financial Services? Ga naar hun vacaturepagina. 

Media