Flag

Luckt

Branche

Health Care

Locatie:

Eindhoven

Aantal medewerkers

19

Website

www.luckt.nl

cropped-Logo_Luckt
teamfoto_2022 scherp

Over deze organisatie

Luckt is een hard groeiend advies- en projectbureau vol talenten die geloven dat ons gezondheid- en zorgsysteem beter kan. Dat doen we samen, want samen Luckt het ons! Met de doelgroep, met onze klanten en met andere betrokkenen.

Foto Mike

"Luckt is een warme organisatie waar veel ruimte is voor eigen ontwikkeling, en je krijgt de vrijheid om deze dit zelf vorm te geven. Het mee mogen denken aan de groei die Luckt doormaakt, en je eigen hand er in hebben maakt het tot een organisatie waar ik graag voor werk!"

 

Mike van Loef

Projectleider

100%
Mensen hier zijn bereid tot extra inspanningen om het werk af te krijgen.
100%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
100%
Management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen.
100%
Mensen hier krijgen veel verantwoordelijkheid.
GPTW_2
Foto padel
Groepsfoto

Great Place to Work Certified

Luckt is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Luckt gecertificeerd. 

De medewerkers van Luckt scoren het hoogst op Trots. 

Foto Joyce

"Mensen krijgen naast veel verantwoordelijkheid ook veel vertrouwen. Dat in combinatie met de korte lijnen binnen de organisatie zorgt ervoor dat iedereen bereid is net dat beetje extra te geven. Zowel in het werk als daarbuiten met elkaar!"

 

Joyce de Laat

Partner & Senior Projectleider

Werken bij

 

Luckt vindt het heel belangrijk dat medewerkers goed begeleid worden als ze starten, waardoor ze goed kunnen 'landen'. Hiervoor is er een speciaal onboardingsprogramma ontwikkelt de nieuwe collega zelf kan doorlopen. Het is een interactief programma waardoor de nieuwe medewerker, ook middels allerlei opdrachten, Luckt en haar medewerkers leert kennen.

 

Daarnaast krijgt de nieuwe collega een buddy toegewezen. Deze is het eerste aanspreekpunt voor de nieuwe medewerker en zorgt dat de starter zijn/haar weg vindt en ondersteunt waar nodig. Wekelijks hebben zij een overleg hierover. Na 3 maanden is het mogelijk om een interne coach te krijgen.

Foto Edith
Contactpersoon

Edith de Ruiter

e.deruiter@luckt.nl