Flag

Lely

Branche
Agriculture & Engineering
Locatie
Maassluis
Aantal medewerkers
2100
Website
www.lely.com
Lely-logo-Great-Place-to-Work
WendyvanBreeFotografie-025

Over deze organisatie

Robotica, AI, big data... geavanceerde technologie waarmee we een wereldwijde revolutie creëren in de agrarische sector. Onze 2.300 professionals, waaronder engineers, IT-ers, monteurs, dataspecialisten, projectmanagers en farm management adviseurs werken, wereldwijd, met geautomatiseerde oplossingen aan een winstgevende, duurzame en aangename toekomst voor melkveehouders.
 
Oh ja, we zijn voor de tweede keer Great Place to Work Certified. Ontdek zelf waarom. Make it legendairy.
GPTW - Foto quote leidinggevende

“At Lely you get a lot of freedom to try your ideas and you have space to grow.”

96%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
95%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht etnische herkomst en/of geloofsovertuiging.
94%
Ik kan vrij krijgen wanneer ik dat nodig vind.
 
94%
Ik ben er trots op anderen te vertellen dat ik hier werk.
YW-Marijke-130 B-1050px

"Bij Lely geloven we in “getting the best out of our people” en het is zo gaaf dat we hiervoor waardering krijgen van onze medewerkers en wederom Great Place to Work Certified zijn! Trots!"

 

Marijke Jansen

Executive Boardmember

WendyvanBreeFotografie-268
WendyvanBreeFotografie-066
WendyvanBreeFotografie-096
WendyvanBreeFotografie-223

Great Place to Work Certified

Lely is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is Lely gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op het thema kameraadschap.

GPTW - Foto quote medewerker

“If you have a good idea, you can actually start. That’s what makes Lely a great place to work for me!”

Werken bij

Al in de weken voor de start krijgt een nieuwe collega toegang tot onze pre-onboarding website met handige informatie en leuke feitjes.

Op de eerste dag is er een warm welkom! Vanaf hier wordt een nieuwe collega gedurende 2 maanden ondergedompeld in het werken bij Lely.

Zo is er een interactieve online sessie met andere collega's die net zijn gestart, waar onder andere de CEO zelf het Lely verhaal komt vertellen en er vragen gesteld kunnen worden, en via een live verbinding een collega zijn/haar boerderij en koeien met trots laat zien. En uiteraard daarin uitlegt welke Lely innovaties er op de boerderij worden gebruikt.

Ook gebruiken we break-outrooms waar we het gezamenlijk hebben over onze waarden en hoe we die kunnen toepassen binnen Lely. Naast deze sessie kan elke nieuwe collega een keer onze eigen Lely boerderij bezoeken waar de boer alles vertelt over de koeien, het bedrijf, de Lely producten en kunnen er alle vragen worden gesteld.

Collega's worden door HR persoonlijk meegenomen in de hoe-en-wat. Vanaf dag 1 heeft elke collega toegang tot de Lely Academy en binnen de eerste twee maanden is elke collega uitgenodigd voor een workshop waar het gaat over de regie pakken in je eigen ontwikkeling en daarover in gesprek blijven. Bij ons staat centraal dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen, vandaag en morgen.

GPTW - Foto Recruitment Talent Aquisition team
Contactpersoon
Talent Acquisition Team
recruitment@lely.com