Flag

Lely

Branche
Engineering
Locatie
Maassluis
Aantal medewerkers
1010
Website
http://werkenbijlely.nl/
Lely-logo-Great-Place-to-Work
Lely-Great-Place-To-Work-Certified-1

Over deze organisatie

Robotica, AI, big data... Geavanceerde technologie waarmee we een wereldwijde revolutie creëren in de agrarische sector. Onze 1700 professionals, waaronder engineers, IT-ers, monteurs, dataspecialisten, projectmanagers en farm management adviseurs werken met geautomatiseerde oplossingen aan een winstgevende, duurzame en aangename toekomst voor melkveehouders.
Lely-Great-Place-To-Work-Certified-1 (1)

"Door middel van onze innovaties verbeteren we de werkomgeving en resultaten van onze boeren en daarmee onze samenleving."

84%
Een gevoel van trots om voor deze organisatie te werken en het imago van de organisatie
 
 
82%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
 
79%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
 
96%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
Lely-Great-Place-To-Work-Certified-6

Great Place to Work over

Lely is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is Lely gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op het gevoel van trots dat wordt ervaren. Zo scoort de stelling ‘Ik ben er trots op anderen te vertellen dat ik hier werk’ 91%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Lely het hoogst op de thema’s Inspireren, Werven & Bedanken. 

Marijke-Lely-Great-Place-To-Work-Certified3
Als Familiebedrijf van het jaar zijn we nu ook gecertificeerd als Great Place to Work! Blij met deze erkenning!
Marijke Jansen
Chief Services Officer

Werken bij

Of je nu technicus bent, uit de agrarische sector komt, een HR-, Finance-, Sales- of een heel andere achtergrond hebt: bij Lely voel je je van het begin af aan onderdeel van de familie. Via een onboardingprogramma van twee volle dagen dompelen we nieuwe collega’s meteen helemaal onder in onze wereld!

Na een goed ontbijt met senior-managers start de dag, na de corporate movie en het indrukwekkende Lely verhaal volgt een rondleiding door de productiehal waar de robots ‘lean’ geproduceerd worden. Daarna volgen opdrachten om collega’s beter te leren kennen en krijgen ze uitleg over Lely in detail (structuur, functies, processen, producten, etc.). We sluiten de dag af met een borrel.

Op dag 2 krijgen alle nieuwe collega’s een Lely-outfit (overall) aan en gaan we naar een boerderij, waar we Lely-producten in praktijk kunnen zien. Na de lunch spelen we nog een aantal team-spellen om elkaar en de producten beter te leren kennen, waaronder het programmeren van een mini-robot.

Uiteraard stopt de onboarding niet bij deze twee dagen; dan begint het eigenlijk pas! Vlak voor de startdatum ontvangt de nieuwe collega een ansichtkaart en een welkomsttas met informatie en Lely goodies om hem of haar welkom te heten. Er is tevens een aparte website waarop alle praktische informatie te vinden is voordat de eerste dag begint. Voor de managers is er een onboarding toolkit om hen te helpen bij de onboarding van het nieuwe teamlid.

Wil je weten hoe het is om te werken voor Lely? Bekijk hun vacatures

Team-Acquisition-Lely-Great-Place-To-Work-CertifiedContactpersoon
Team Talent AcquisitionTel: 010-2301000