Flag

Independer

Branche

 

Verzekeringen

Locatie
 Hilversum
Aantal medewerkers

 

242

Website

 

www.independer.nl

independer
900A8986

Over deze organisatie

Independer is de vaste lasten gids van Nederland. Wat je ook nodig hebt, wij maken vergelijken leuk en gemakkelijk. We vinden hier nooit iets onmogelijk… totdat het tegendeel bewezen is. Onze bijzondere bedrijfscultuur betekent veel voor ons. Voor veel mensen is de Independer cultuur dan ook een belangrijke reden bij ons te solliciteren. Of te blijven werken. Met de cultuurstenen ‘eigenzinnig harmonieus’, ‘durf te doen’ en ‘vrijheid’ verankeren we de unieke waarden die Independer definiëren en kenmerken.

_MG_0082

"Bij Independer werken betekent voor mij mezelf ontwikkelen in een veilige omgeving. En veel gezellige momenten met collega's."

 

Natalie

Category Coördinator

X

Independer-02-Untitled_HDR-18
A10
Independer-10-_BVV1949
Independer 20 jaar (778)

Great Place to Work Certified

Independer is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. 

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers het hoogst op het thema Kameraadschap. 

Lees meer

X

_MG_0049

"Binnen Independer ben ik verantwoordelijk voor zowel blije klanten als blije collega's. Voor Independer een hele logische combinatie, want wij geloven erin dat het begint bij blije collega's. Als de collega’s blij zijn en goed in hun vel zitten, zullen ze met veel plezier al onze klanten blij maken.”

 

Marie-Louise

Directeur Cultuur & Collega en Blije Klant

Werken bij Independer

Om te beginnen vieren we je komst met een mooie bos bloemen. En voordat je begint, maak je alvast kennis met Independer en onze cultuur via de pre-boarding app.

De eerste dagen staan in het teken van de organisatie beter leren kennen. De welkomstbox staat voor je klaar, evenals de collega’s met een kopje koffie. Om je onze missie en cultuur echt te laten voelen, organiseren we voor alle nieuwe collega’s een introductiedag. Zo leer je meteen de andere newbees kennen!

Na 100 dagen zit je onboarding erop (wat gevierd moet worden) en doen we een evaluatiegesprek. Zo weten wij hoe het echt met je gaat en kunnen we leren hoe we het nog beter kunnen doen.

Jannerechthoek

Janne Koel

Recruiter

jkoel@independer.nl

06-21404155