Flag

Incentro

Branche
IT Consulting
Locatie
Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Spanje & Kenia
Opgericht in

1996

Aantal medewerkers

380

Website

Incentro.com/nl/

Incentro-Logo
Incentro-Great-Place-to-Work-Certified-9

Over deze organisatie

Incentro is een innovatieve digitale dienstverlener, die stuurt op kameraadschap, lef, autonomie en vakmanschap De ruim 380 specialisten van Incentro hebben een sterke passie voor wat ze doen. Hét kernwoord voor hun dienstverlening? Digitale transformatie. Voor dit gehele proces hebben zij specialisten in huis die zich richten op het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van websites, webshops en apps, tot het automatiseren van marketingactiviteiten en het reguleren van interne informatiestromen. Hoe zij dat doen? Met passie en expertise. Dit doen zij zowel voor de top 200 Nederlandse bedrijven als voor Internationale klanten. Naast haar 9 vestigingen in Nederland, is Incentro ook aanwezig in Spanje en Kenia.
Incentro-Great-Place-to-Work-Certified-8
Incentro-Great-Place-to-Work-Certified-11
Incentro-Great-Place-to-Work-Certified-9
Incentro-Great-Place-to-Work-Certified-10
Incentro-Great-Place-to-Work-Certified-13
Incentro-Great-Place-to-Work-Certified-12
Incentro-Great-Place-to-Work-Certified-14
Incentro-Great-Place-to-Work-Certified-16

Great Place to Work over

Incentro is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

Op basis van het onderzoek scoren de medewerkers het hoogst op de onderlinge verbondenheid. Onder andere de stelling ‘Dit is een vriendelijke werkomgeving’ scoort 99%.

In 2019 stond Incentro met hun programma’s Incentro Inside en College tour met de board in de Best People Practices gids. 

Lees meer

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Incentro? Ga naar hun vacaturepagina. 

Media