Flag

IMPRES

Branche

IT

Locatie:

Zwolle

Aantal medewerkers

44

Website

Impres.nl

Impres-logo
IMPRES-Great-Place-to-Work-Certified-3

Over deze organisatie

IMPRES is een allround digital agency, opererend vanuit het prachtige Zwolle. Door anders te denken, creëren we nieuwe inzichten en kansen voor innovatieve weboplossingen. Met vakspecialisten in development, design, strategie en marketing, helpen wij de mooiste bedrijven om de vetste producten te lanceren. Zo ontwikkelen we webapplicaties, klantportalen, websites en webshops en bedenken we branding strategieën en (online) groeiplannen. We zijn een strategisch sparringpartner en helpen bedrijven met hun digitale transformatie.

Marrit-IMPRES-Great-Place-to-Work-Certified

“Leuke collega’s, veel verantwoordelijkheid en uitdaging; dat is wat tijdens de gesprekken met IMPRES duidelijk naar voren kwam. Eigenlijk was ik toen gelijk verkocht. En dit bleek ook echt zo te zijn toen ik aan de slag ging bij IMPRES. Van deze organisatie krijg ik energie en ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk. Daarnaast hou ik van de laagdrempeligheid en nuchtere werkomgeving binnen IMPRES.”

Marrit Tamminga
Online Marketeer
100%
Dit is een fysiek veilige werkomgeving.
97%
Onze faciliteiten dragen bij aan een goede werkomgeving.
95%
Ik krijg de middelen aangeboden om mijn werk te doen
95%
Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt.
IMPRES-Great-Place-to-Work-Certified-1
IMPRES-Great-Place-to-Work-Certified-2
IMPRES-Great-Place-to-Work-Certified-4

Great Place to Work over

IMPRES is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is IMPRES gecertificeerd. 

De medewerkers scoren IMPRES het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 95%.

Spencer-IMPRES-Great-Place-to-Work-Certified

“Wij vinden het erg belangrijk om een goede en prettige werkomgeving te creëren voor onze medewerkers. Helemaal na het afgelopen jaar, waarin we maar beperkt naar kantoor konden. Dat maakte het extra belangrijk om als werkgever aandacht voor alle medewerkers te hebben en naast ze te staan. We vinden het belangrijk om de unieke cultuur die wij binnen IMPRES hebben te bewaken. We staan voor openheid, laagdrempeligheid en nuchterheid, waar iedere medewerker een cruciaal deel van ons team is.”

Spencer Roozeboom
Algemeen Directeur en Digitaliseringsexpert van IMPRES
Lees meer

Werken bij

Bij het aannemen van nieuwe collega’s vinden we het belangrijk dat je in het sollicitatieproces al kennismaakt met teamleden. Je kiest natuurlijk niet alleen voor het bedrijf, maar het is ook belangrijk dat je een klik hebt met de collega’s waarmee je gaat samenwerken in een team. Binnen IMPRES hebben we verschillende teams met verschillende disciplines.

Nieuwe collega’s worden met veel aandacht ingewerkt bij IMPRES. Op de eerste werkdag beginnen we natuurlijk met een rondleiding. We stellen je voor bij alle teams, laten je de highlights van IMPRES zien, zoals de plek waar je kunt gamen, waar je koffie, thee, drankjes en fruit kan pakken en introduceren je bij onze eigen chef de cuisine, zodat je weet waar je kan aanschuiven bij onze gezamenlijke verzorgde lunches. Daarna nemen we je mee in de wereld van IMRPES. Wie is IMPRES, met welke algemene systemen werken we, hoe ziet de eerste maand eruit? Te veel informatie op je eerste dag en/of eerste week is vaak vermoedend, daarom vinden we het belangrijk dat je vrij snel gewoon lekker kan gaan meewerken met het team. Daarnaast krijg je een collega aangewezen die je vaste aanspreekpunt is gedurende de inwerkperiode.

Nieuwe collega’s die het leuk vinden kunnen tevens in de eerste maanden een dagdeel meelopen met collega’s op andere afdelingen om zo een goed beeld te krijgen van andere disciplines binnen IMPRES. Dit levert vaak leuke en verrassende inzichten op en bovenal leer je je nieuwe collega’s nóg beter kennen!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures!

Nick-IMPRES-Great-Place-to-Work-Certified

Contactpersoon
Nick Buitenhuis


E-Mail: nick@impres.nl

Media