Flag

IMPRES

Branche

IT

Locatie:

Zwolle

Aantal medewerkers

50

Website

www.impres.nl

Impres-logo
Teamuitje Ardennen

Over deze organisatie

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Daardoor hebben veel organisaties het gevoel de aansluiting te missen. IMPRES helpt organisaties de juiste stappen te zetten in digitale transformatie en online groei. Hiermee worden zij toekomstbestendig en een leider in hun industrie. We doen dit door het ontwikkelen van slimme webapplicaties, klantportalen, websites en -shops, het leggen van koppelingen, en het uitdenken van digitale strategieën en (online) groeiplannen en -campagnes.

We weten we dat het leven bestaat uit meer dan alleen werken. Toch is werken een groot onderdeel daarvan. Dus dan kan het maar beter leuk zijn. Daar zorgen we met elkaar voor!

Marrit-IMPRES-Great-Place-to-Work-Certified

“Leuke collega’s, veel verantwoordelijkheid en uitdaging; dat is wat tijdens de gesprekken met IMPRES duidelijk naar voren kwam. Eigenlijk was ik toen gelijk verkocht. En dit bleek ook echt zo te zijn toen ik aan de slag ging bij IMPRES. Van deze organisatie krijg ik energie en ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk. Daarnaast hou ik van de laagdrempeligheid en nuchtere werkomgeving binnen IMPRES.”

Marrit Tamminga
Online Marketeer
100%
Dit is een fysiek veilige werkomgeving.
97%
Onze faciliteiten dragen bij aan een goede werkomgeving.
95%
Ik krijg de middelen aangeboden om mijn werk te doen
95%
Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt.
Spencer-IMPRES-Great-Place-to-Work-Certified

“Wij vinden het erg belangrijk om een goede en prettige werkomgeving te creëren voor onze medewerkers. Helemaal in de periodes waarin we maar beperkt naar kantoor konden. Dat maakte het extra belangrijk om als werkgever aandacht voor alle medewerkers te hebben en naast ze te staan. We vinden het belangrijk om de unieke cultuur die wij binnen IMPRES hebben te bewaken. We staan voor openheid, laagdrempeligheid en nuchterheid, waar iedere medewerker een cruciaal deel van ons team is.”

Spencer Roozeboom
Algemeen Directeur en Digitaliseringsexpert
IMPRES-Great-Place-to-Work-Certified-1
4mijl van Zwolle wedstrijdloop
Teamuitje VR
Chef de Cuisine

Great Place to Work over

IMPRES is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is IMPRES gecertificeerd. 

De medewerkers scoren IMPRES het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 95%.

Werken bij IMPRES

 

Zodra je bij ons gesprekken hebt voor een bepaalde functie vinden we het belangrijk dat je al kennismaakt met teamleden. Je kiest namelijk niet alleen voor een functie of het bedrijf, maar ook voor andere collega’s. Het is wel zo prettig hiermee een klik te hebben. Daarom zorgen we dat daar aandacht voor is. Jij als mens staat voorop in ons proces. Binnen IMPRES hebben we verschillende teams met verschillende disciplines.

Nieuwe collega’s worden met veel aandacht ingewerkt bij IMPRES. Op de eerste werkdag beginnen we natuurlijk met een rondleiding. We stellen je voor bij alle teams, laten je de highlights van IMPRES zien, zoals de tafeltennistafel, de plek waar je kan gamen en waar je koffie, thee, drankjes en fruit kan pakken. En we introduceren je bij onze eigen chef de cuisine, zodat je weet waar je kan aanschuiven bij onze gezamenlijke verzorgde lunches. Daarna nemen we je mee in de wereld van IMPRES. Wie is IMPRES, met welke algemene systemen werken we, hoe ziet de eerste maand eruit?

 

Te veel informatie op je eerste dag en/of eerste week is vaak vermoeiend, daarom vinden we het belangrijk dat je snel kan meewerken met het team. Daarvoor kom je tenslotte bij ons. Daarnaast krijg je een collega aangewezen die je vaste aanspreekpunt is gedurende de inwerkperiode, wel zo prettig!

 Nieuwe collega’s die het leuk vinden kunnen tevens in de eerste maanden een dagdeel meelopen met collega’s op andere afdelingen om zo een goed beeld te krijgen van andere disciplines binnen IMPRES. Dit levert vaak leuke en verrassende inzichten op en bovenal leer je je nieuwe collega’s nóg beter kennen!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures!

Nick-IMPRES-Great-Place-to-Work-Certified
Nick Buitenhuis
Operationeel directeur
nick@impres.nl