Flag

Hays

Branche
Recruitment
Locatie:

Amsterdam

Aantal medewerkers

128

Website
https://www.hays.nl/
Hays_plc_2009_logo
Foto Team Hays Adam Training

Over deze organisatie

Bij Hays geloven we dat de juiste persoon een organisatie kan veranderen. En de juiste baan geeft veel energie en zorgt ervoor dat je elke dag met voldoening naar huis gaat. Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij wereldwijd meer dan 280.000 gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim en contracting jobs. Met zo'n 10.400 mensen, helpen wij mensen en organisaties succesvol te zijn en te groeien, we creëren kansen en stimuleren persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang.

"Hays is een professionele recruitment organisatie, die mij uitdaagt om het beste uit mezelf te halen. We stellen ambitieuze doelen en we zorgen er samen voor dat we die ook behalen. Het is hier nooit saai. Ik kan hier volledig mezelf zijn en ik krijg de mogelijkheden en carrière kansen om te groeien naar meer complexe functies met meer verantwoordelijkheid. Het geeft mij energie om verder te kunnen ontwikkelen."

Hugo Driesen
Senior Recruitment Partner

97%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
95%
Dit is een fysiek veilige werkomgeving.
95%
Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt.
95%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht etnische herkomst en/of geloofsovertuiging.
Foto Team Hays Tilburg Awards
Foto Team Hays Adam Training 2
Foto Team Hockey
Foto Team Hays Adam BBQ-1

Great Place to Work Certified

Hays is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor de eerste keer is Hays Great Place to Work Certified!

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers Hays het hoogst op het thema Kameraadschap.

DAVID_585x390

"Het behalen van het Great Place to Work certificaat is een grote mijlpaal voor ons. Na een aantal turbulente jaren hebben we samen veel verandering mogelijk gemaakt. We hebben onze balans gevonden in hybride werken, we hebben de teams laten groeien en ook als gehele organisatie zijn we trots op de groei die we maand na maand waar weten te maken. De kern van dit succes zijn de collega's van Hays die graag een extra stap zetten om bij te dragen om ons marktaandeel te vergroten. Iedereen doet mee en voelt zich welkom om continue te blijven groeien en verbeteren.”

David Trollope
Managing Director Hays Nederland

Werken bij Hays

Je onboarding start al voor je eerste werkdag bij ons. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt zodat je als nieuwe starter snel in het ritme en de routine komt van je nieuwe baan. Onze Talent Acquisition Leads begeleiden je ook na het sollicitatieproces om met een zachte landing in je team aan de slag te kunnen gaan. We geloven sterk in het training on the job-principe. Je manager heeft een op maat in werkprogramma opgesteld, waarin verschillende methoden van leren aan bod komen. De basis is de praktijk, zelf doen, ervaren. En daar vervolgens met je leidinggevende op reflecteren. We beschikken over professionele, interne en internationale trainers die je onze effectieve manier van werken binnen het recruitmentdomein en de arbeidsbemiddeling aanleren. We hebben een interne bibliotheek met e-learnings, webinars en interviews met vakprofessionals waarin je jezelf wijzer kunt maken over de wereld van werk. We introduceren alle afdelingen aan je op je eerste werkdag tijdens onze “Welkom bij Hays” introductie ochtend. Na 3 maanden word je uitgenodigd voor een HR Touch Base gesprek, waarin we je onboarding evalueren en we tips en tops uitwisselen. We vinden het heel waardevol om je feedback te ontvangen, zodat we ons steeds kunnen verbeteren.

Foto Florentine Vulink De Beer 2021

Contactpersoon
Florentine de Beer - Vulink
Head of Technology

E-mail: recruitmentnetherlands@hays.com