Flag

gzicht

Branche

Professionele dienstverlening

Locatie

Ede

Opgericht in

2014

Aantal medewerkers

27

Website

gzicht.nl

gzicht_logo_tagline rechts[77]
Website Great Place to Work banner

Over deze organisatie

Wij zijn gzicht, een team van gedreven adviseurs met verschillende expertises. gzicht helpt jouw organisatie in de zorg, het onderwijs of bij de overheid de snelheid van veranderingen bij te houden en complexe vraagstukken op te lossen. Dat doen we zowel in projectvorm als ad interim, tot het gewenste resultaat bereikt is. Meer zien in 1 minuut? Bekijk de video onderaan deze pagina.

Yvon-gzicht-Great-Place-To-Work-Certified

“Aandacht voor elkaar en de wil om de wereld iedere dag een beetje mooier te maken is wat ons verbindt. Dat samen met oog voor kwaliteit, veel ruimte voor ambitie en ontwikkeling maakt gzicht een geweldige werkgever.”

Yvon Homma
Adviseur
100%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
100%
Dit is een fysiek veilige werkomgeving.
96%
Management doet wat het zegt.
92%
Management gaat op een goede manier te werk bij het coördineren van mensen en het verdelen van het werk.
gzicht-Great-Place-To-Work-Certified-5
gzicht-Great-Place-To-Work-Certified-6
gzicht-Great-Place-To-Work-Certified-7

Great Place to Work over

gzicht is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is gzicht gecertificeerd. 

Bij gzicht scoren de medewerkers met een respons van 100% het hoogst op Kameraadschap. 

Mart-gzicht-Great-Place-To-Work-Certified

“Ik ben heel trots op het team dat we samen gzicht als een GPTW zien, voelen en ervaren. Het mooie is om bekrachtigd te krijgen wat de sterke punten zijn van ons bedrijf en scherp te krijgen waar we met elkaar nog ruimte voor ontwikkeling zien. Dat past als geen ander bij onze kernwaarden. Verbinding met elkaar, verbeteren waar mogelijk en veranderen omdat we het willen. Ik kijk uit naar het vervolg, want uiteraard is verandering de enige constante. Samen kunnen we dat.”

Mart Louwers
Partner & Adviseur

Werken bij

Bijdragen aan een betere maatschappij? gzicht is op zoek naar adviseurs die organisaties vooruit helpen door complexe financiële en bedrijfskundige problemen gezamenlijk op te lossen. Bij ons adviesbureau zet je jouw kennis en kunde in voor de zorg, het onderwijs of bij de overheid.

We houden het graag makkelijk en menselijk. Nadat je jouw contract hebt ondertekend gaan we gelijk aan de slag. Zo regelt onze officemanager Noor samen met jou dat je telefoonabonnement geregeld is en dat je laptop voor je klaar ligt op je eerste werkdag.

Soms start je als adviseur gelijk met een opdracht, soms spring je eerst bij in diverse lopende opdrachten. Als er even geen opdracht is help je collega’s of werk je achter de schermen. We verwachten dat je om je heen kijkt en ziet wat er speelt, zowel bij de klant, gzicht als jezelf. Één ding is in ieder geval zeker je verveelt je nooit. 

Ook belangrijk vinden we jouw motivatie je te ontwikkelen op de punten waar je nóg beter in kunt worden. Daarom sluit je de opstartfase af met een persoonlijk jaarplan gesprek. Wat zijn je ambities? En welke doelen heb je voor dit kalenderjaar? Hierin neem jij zelf de regie, maar geven we samen vorm aan het plan om jouw persoonlijke en onze teamdoelen te behalen. Waarbij we samen gaan voor ‘elke dag een beetje beter’.

Benieuwd of wij een klik hebben? Neem dan een kijkje op onze website!

Noor-gzicht-Great-Place-To-Work-Certified

Contactpersoon
Noor Koch
Office manager

E-Mail: noor.koch@gzicht.nl

Media