Flag

Fairtrade Nederland

Branche
Non-profit
Locatie:

Utrecht

Aantal medewerkers

18

Website
fairtradenederland.nl
Fairtrade Nederland
Fairtrade Nederland

Over deze organisatie

Fairtrade Nederland zet zich in om de wereld eerlijker te maken, met gelijke kansen voor iedereen. We werken samen met o.a. bedrijven, ngo's, gemeenten en vrijwilligers om het draagvlak voor eerlijke handel te vergroten en de afzet van Fairtrade producten te stimuleren.

Karen Bouwsma

"Ik ervaar het als prettig dat ik in mijn werk bij Fairtrade Nederland vrijheid en verantwoordelijkheid krijg. Positief vind ik dat we als onderdeel van een cultuurtraject open gesprekken met elkaar voeren. Dit levert goede inzichten op en voegt iets extra’s toe aan het werkplezier."

Karen Bouwsma
Beleidsmedewerker
92%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
88%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
82%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
81%
Een gevoel van trots om voor deze organisatie te werken en het imago van de organisatie
Fairtrade-Great-Place-To-Work-Certifcied-2
Fairtrade-Great-Place-To-Work-Certifcied-3
Fairtrade-Great-Place-To-Work-Certifcied-4
Fairtrade-Great-Place-To-Work-Certifcied-5

Great Place to Work over

Fairtrade Nederland is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Fairtrade Nederland gecertificeerd. 

Bij Fairtrade Nederland scoren de medewerkers het hoogst op Trots en Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 94%

Peter d'Angremond

"De Great Place to work certificering is een zichtbare en objectieve erkenning dat wij met elkaar een uitstekende werkomgeving hebben gecreëerd. Tegelijkertijd helpt het om met elkaar gefocust te blijven werken aan de ontwikkeling van de organisatie."

Peter d'Angremond
Directeur

Werken bij

Als je bij Fairtrade Nederland in dienst treedt, zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk wegwijs wordt in onze organisatie. Je krijgt op dag 1 een rondleiding op kantoor en je krijgt natuurlijk uitleg over je laptop, je telefoon en je werkplek.

Het team waarin je komt te werken zorgt voor een introductieprogramma. In de eerste weken maak je via persoonlijke gesprekken kennis met alle 18 medewerkers van Fairtrade Nederland. Ook bij Fairtrade International kun je een inductieprogramma volgen. Je zult merken dat je al snel iedereen kent en aan de slag kunt met je werk.

En laten we de heerlijke Fairtrade koffie op kantoor vooral niet vergeten. Natuurlijk van versgemalen bonen!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures!

Jasminka de Vries

Contactpersoon
Jasminka de Vries


E-Mail: info@fairtradenederland.nl