Flag

EOC

Branche
Financiële dienstverlening & verzekeringen
 
 
Locatie:

Meppel

Aantal medewerkers

84

Website

https://www.eoc.nl/

EOC
EOC

Over deze organisatie

EOC is dé specialist in scheepsverzekeringen. We zijn een groeiende onderlinge zonder winstoogmerk. Onze leden kunnen op ons rekenen: we hebben een passie voor de vaart. Met onze dienstverlening en onze proactieve bijdrage aan bijvoorbeeld preventie, schone wateren en duurzaam varen zorgen we dat onze leden zich kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is, ondernemen en genieten op het water.

Ronald-Bussche

“Bij EOC zijn medewerkers betrokken bij elkaar, vieren we successen samen en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als trainee krijg ik alle vrijheid en vertrouwen om mijzelf verder te ontwikkelen en te werken aan uitdagende projecten. Dit maakt EOC een Great Place to Work!”

Ronald Busscher
92%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
88%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
83%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
79%
Een gevoel van trots om voor deze organisatie te werken en het imago van de organisatie
EOC-Great
EOC-Great-Place-to-Work-Certified-4
EOC-Great
EOC-Great-Place

Great Place to Work over

EOC is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is EOC gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt’ 95%.

Werken bij

Verbinding is bij ons het sleutelwoord. In verbinding staan met je collega’s, met je carrière en met onze verzekerden. Wat je bij al deze mensen tegen zult komen, is een grote passie voor water. Die vloeit door ons bedrijf en is overal te zien – in zowel de zakelijke mails als de gesprekken tijdens de lunchpauze. Een beetje affiniteit voor varen of wonen op het water is dus gewenst! We zijn niet voor niets als verzekeraar de marktleider in de beroepsvaart en in wonen op het water. 

Wanneer je bij ons begint, werken we je goed in, maar dat doen wij niet volgens een strak onboardingsprogramma. Zo groot zijn wij namelijk niet, we werken liever op een meer organische manier. We kijken of je als persoon bij ons past en vangen je goed op, maar verwachten tegelijkertijd dat je zelf initiatief neemt. Bij ons kun je namelijk nog echt een stempel drukken op de organisatie; op de groei en professionalisering van EOC. Daar liggen kansen en we nodigen je uit die te grijpen. 

EOC gaat voor een duurzame samenwerking. Wij nemen iemand niet aan voor maar één jaar, maar kijken juist naar de lange termijn. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dat, met een menselijk gezicht. Dat is deel van het commitment en de verbinding die wíj aan onze medewerkers laten zien. En dan zijn wij ook nog eens gecertificeerd als Great Place To Work. Kom dus bij EOC aan boord!

EOC

Contactpersoon
Rolinde Timmerman-Tabak


E-Mail: hrm@eoc.nl