Flag

Elesa+Ganter

Branche

 

Groothandel

Locatie
 Nootdorp
Aantal medewerkers

 

20

Website

 

www.elesa-ganter.nl

03_elesa_ganter_logo_rgb
Foto pand Elesa+Ganter

Over deze organisatie

Elesa+Ganter is dé standaard op de markt van industriële machineonderdelen. Met aandacht voor detail, een ongeëvenaard diep assortiment, het beste advies, de hoogste beschikbaarheid en het grootste bestelgemak, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse maakindustrie.

Jeroen-Markus-Great-Place-to-Work-Certified-Drabbe
‘’Elesa+Ganter geeft je iedere dag weer de mogelijkheden om het beste uit jezelf en je collega's te halen. Teamspirit, waarbij je het iedere nieuwe dag weer beter wilt doen dan de dag ervoor. Tevreden medewerkers en tevreden klanten gaan hier hand in hand.’’
 
Jeroen Markus
Productspecialist Verkoop

X

Drabbe-Great-Place-to-Work-Certified-3

Great Place to Work Certified

Elesa+Ganter is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. 

De medewerkers van Elesa+Ganter scoren (met een 100% respons op het medewerkersonderzoek) het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Mensen hier vieren speciale gelegenheden' 100%.

Lees meer

X

Picture-2

“Bij Elesa+Ganter werken we samen om resultaten neer te zetten en die met elkaar te vieren.”

 

Koen van Joolen

Directeur

Werken bij Elesa+Ganter

Een warm welkom, dat vinden we belangrijk bij Elesa+Ganter. We zorgen ervoor dat alles geregeld is om je als nieuwe medewerker een zo'n goed mogelijke start te geven.

Op de eerste dag staat een collega van HR klaar om je te ontvangen. We starten met een uitgebreide rondleiding door ons kantoor en magazijn. Je krijgt als welkom de enige echte Elesa+Ganter goodiebag, een bos bloemen en met alle aanwezige collega’s vieren we je komst met taart.

Middels een onboardingprogramma maak je kennis met alle afdelingen en collega’s binnen Elesa+Ganter. Afhankelijk van je rol word je onboarding verder op maat gemaakt, zodat je succesvol je nieuwe rol kunt gaan invullen.

Contactpersoon

Simone Vos

E-mail: administratie@elesa-ganter.nl

X