Flag

Dolmans Landscaping Group

Branche

Agricultuur

Locatie:

Bunde

Aantal medewerkers

730

Website

www.dolmanslandscaping.com

download-Oct-06-2022-12-17-44-51-PM
1. Titelfoto

Over deze organisatie

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we gedreven om samen elke dag beter te worden voor de wereld om ons heen. Als hoveniersbedrijf zijn wij actief in ontwerp, advies, aanleg en beheer voor de diverse groene buitenruimtes. Daarnaast kun je bij ons terecht voor boomverzorging.

Quote foto - Roel Hamers

"Dolmans is voor mij een Great Place to Work, omdat je er veel verantwoordelijkheid krijgt, we afwisselend werk hebben en een leuke club collega’s."

 

Roel Hamers

89%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun geslacht.
87%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
87%
Ik kan vrij krijgen wanneer ik dat nodig vind.
87%
Ik kan hier mezelf zijn.
Aanvullend 1
Aanvullend 2
Aanvullend 4
Aanvullend 3

Great Place to Work Certified

Dolmans Landscaping Group is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Dolmans Landscaping Group gecertificeerd. 

De medewerkers van Dolmans Landscaping Group scoren het hoogst op Kameraadschap. 

Quote foto - Claire Janssen

"Alles wat je aandacht geeft, groeit! Daar zijn wij van overtuigd. En groeien staat bij ons letterlijk en figuurlijk centraal, dat maakt Dolmans voor mij een Great Place to Work."

 

Claire Janssen 

Chief Change Officer

Werken bij

Wil jij samen met ons bouwen aan een groene toekomst?

Wat ooit begon in 1961 met ondernemer Hub Dolmans en een hoveniersbedrijf in Limburg, is uitgegroeid tot een van de grootste hoveniersbedrijven actief in Nederland en België. Er is in die ruim 60 jaar veel veranderd, maar het doel van ons familiebedrijf blijft hetzelfde: ‘Samen beter voor buiten’.

Hoe we dat doen? Door steeds het allerbeste van onszelf te geven. Wij geven dagelijks met veel passie en vakmanschap vorm aan groen in al zijn aspecten. Daarnaast dragen wij als hecht familiebedrijf een hart voor mensen. We werken iedere dag aan onze eigen unieke bedrijfscultuur, waarin binnen alle lagen verbinding, groei, passie en plezier centraal staan.

Groeien staat bij ons letterlijk en figuurlijk centraal. Onze 'Green Geniuses' werken elke dag aan een mooiere, betere en vooral groenere wereld om ons heen. 

En zeg eens eerlijk, een actieve en uitdagende job, de kans om je verder te ontwikkelen, werken aan mooie projecten en daarmee een impact maken op onze (groene) leefomgeving. Dat klinkt niet slecht toch?

Wil jij samen met ons bouwen aan een groene toekomst? Lijkt het je leuk om te werken in een onderneming die flink professionaliseert en groeit? Kom dan stagelopen, leren, ervaring opdoen of werken bij Dolmans. Bekijk de vacatures, stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar aanpakkers met een passie voor groen!

Contactpersoon: Hedwig van der Spoel (Group HR Manager)

hedwig.van.der.spoel@dolmansgroup.com