Flag

de Vereende

Branche
Verzekeringen
Locatie:

Rijswijk

Aantal medewerkers

165

Website

https://vereende.nl/

De-Vereende
DeVereende

Over deze organisatie

De Vereende is actief in de schadeverzekeringsmarkt en is er voor allerlei zaken die gewone verzekeraars niet oppakken. We verzekeren bijzondere risico’s (AVP voor ex-gedetineerden of autoverzekering voor mensen met een hoog schadeverloop) en de beroepsaansprakelijkheid van financieel adviseurs en makelaars. Ook voert de Vereende werkzaamheden uit voor het Waarborgfonds Motorverkeer, het Nederlands Bureau der Motorrijtuigverzekeraars, de Atoompool en de NHT (terrorismepool).

Met een maatschappelijk belangrijke vangnetrol zijn wij een onmisbare schakel in verzekeringsland!

DeVereende

Voor mij persoonlijk heeft een Great Place to Work niets te maken met een mooi label wat er op wordt geplakt. Een Great Place to Work is een organisatie waar je fluitend naar toe gaat. Waar je jezelf mag zijn. Waar je kan lachen met collega’s, mooie dingen kan creëren en waar je om 17 uur ook weer fluitend naar huis (of naar de woonkamer) gaat. En voor mij is de Vereende dat allemaal.

Wouter van der Bol
Senior medewerker Marketing

 

99%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
97%
Dit is een fysiek veilige werkomgeving.
93%
Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt.
92%
Ik kan hier mezelf zijn.
DeVereende
DeVereende
DeVereendd

Great Place to Work over

De Vereende is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is de Vereende gecertificeerd. 

De medewerkers van de Vereende scoren het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 93%. 

Foto-Vincent
 
"De Vereende is een goede werkgever waarbij een ieder zo goed mogelijk wordt gefaciliteerd om het werk op kantoor of thuis te kunnen verrichten. De kantoorcultuur is informeel en warm. Dit heeft mede tot gevolg gehad dat ik mij vanaf mijn eerste werkdag welkom heb gevoeld. Het is een platte organisatie waarbij iedereen invloed heeft op de strategische doelstellingen. De maatschappelijke functie van de Vereende geeft een extra sterk gevoel van trots. Al met al een Great Place to Work!"
 
Vincent van Ettinger
Afdelingsmanager Verhaal, Speciale Zaken en BAVAM

Werken bij

De eerste tot en met de honderdste dag in dienst bij de Vereende wordt gezien als de on-boardingsperiode en deze start met een warm welkom. Je wordt op je eerste werkdag op kantoor ontvangen door je leidinggevende met een mooie bos bloemen. Je laptop en eventuele andere kantoormiddelen liggen op je te wachten. Nadat je bent voorgesteld aan je directe collega’s, maak je met je leidinggevende een rondje door het kantoor. Ons kantoor oogt op dit moment behoorlijk leeg. Zo goed als iedereen werkt zoveel mogelijk thuis. Hierin volgen we het advies van de overheid in verband met het coronavirus. Wij willen werken op kantoor en werken vanuit huis graag combineren. Wanneer dit precies kan blijft nog even afwachten.

De organisatie leer je beter kennen via een intranetpagina die speciaal is ontworpen voor nieuwe collega’s. Je kennis wordt meteen getest met behulp van een quiz. Goed opletten dus ;-) Daarna krijg je uitleg over het inwerktraject, maak je kennis met je buddy en je werkzaamheden en ga je daarna lekker aan de slag. 

In de eerste maand word je uitgenodigd voor het introductieprogramma. In dit introductieprogramma geeft iedere afdeling een korte presentatie over wat de afdeling doet en waar ze zich mee bezig houden. Op deze manier leer je steeds meer over de organisatie en leer je nieuwe collega’s kennen. 

Ben je 100 dagen in dienst dan word je uitgenodigd om de 100 dagen enquête in te vullen. De uitkomst bespreek je samen met je leidinggevende en geeft inzicht in wat goed is gegaan en wat eventueel verbeterd kan worden. De verbeterpunten worden opgepakt zodat we je werkplezier bij de Vereende nog verder kunnen vergroten!

Fijn om je te mogen verwelkomen als onze nieuwe collega!

Ben je benieuwd naar de vacatures bij de Vereende? Ga dan naar onze vacaturepagina

Vereende

Contactpersoon
Mike de Hoog
Corporate Recruiter

Tel: 06-82 94 66 57
E-Mail: sollicitatie@vereende.nl