Flag

Creative CT

Branche
e-Commerce
 
Locatie:

Enschede

Aantal medewerkers

22

Website

https://www.creative-ct.nl/

Creative
Creative-CT-Great-Place-to-Work-Certified-1

Over deze organisatie

Creative CT is een E-commerce agency dat er naar streeft om de maximale potentie van onze klanten te realiseren. Met een Agile mindset en de inzet van de Scrum-methodiek werken wij in multidisciplinaire teams, dagelijks aan de best mogelijk oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Creative

"Ik wil gewoon vette shit maken en dat kan bij Creative CT!"

Timar Mensink
100%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
98%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
95%
Afwezigheid van het voortrekken van mensen bij werving of promotie
94%
Ondersteuning in professionele en persoonlijke ontwikkeling én het tonen van waardering
Creative
Creative
Creative
Creative

Great Place to Work over

Creative CT is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Creative CT gecertificeerd. 

De medewerkers van Creative CT scoren (met een 100% respons op het medewerkersonderzoek) het hoogst op het thema Eerlijkheid. 

Ellen-rose

"In de zelfsturende teams, ben je als specialist zelf verantwoordelijk voor wat je doet en hoe je dat doet. Want jij weet natuurlijk zelf het best in jouw vakgebied, hoe je het maximale resultaat kan behalen!"

Ellen-Rose van Dijk

Werken bij

Het is een beetje traditie geworden, kom je bij ons jouw contract tekenen, dan hoort daar een kennismakingslunch bij! We vragen dan ook zoveel mogelijk je directe collega's voor de lunch om elkaar een beetje te leren kennen, bovendien krijg je dan al een 'voorproefje' van onze cultuur. Want broodjes bestellen doen we graag en is elke keer weer een feestje!

Vaak gaat er wel een maand of 2 overheen, voordat we je weer zien. Maar we verliezen je zeker niet uit het oog, onze aftelkalender vertelt ons hoeveel nachtjes het nog slapen is tot we je op kantoor mogen verwelkomen! In de tussentijd ontvang jij van ons een kaartje, zodat je weet dat we aan je denken.

Dan breekt DE DAG aan. Zo'n eerste dag is vol indrukken en informatie, dus we hebben iets lekkers voor je klaarliggen om je suikerpeil op niveau te houden. We starten met de introductie ochtend, waar je geïnformeerd wordt over huisregels, facilitaire zaken, laptop, toegang tot systemen. Is alles duidelijk? Mooi! Dan dragen we je over aan jouw buddy voor de rest van de dag. Jouw buddy is jouw steun en toeverlaat die eerste weken. Je kan er terecht voor al jouw vragen over de organisatie, over de systemen en over je taken. Bovendien voorzien we je van een inwerkprogramma voor de eerste maand, dus je weet precies waar je aan toe bent en krijgt zo een zachte landing in het team.

Enthousiast geworden? Bekijk de vacatures!

Saskia

Contactpersoon
Saskia Brouwer