Flag

Coopr

Branche

PR

Locatie

Rotterdam

Aantal medewerkers

25

Website

https://www.coopr.nl/

coopr-logo
Coopr-Great-Place-to-Work-Certified

Over deze organisatie

In een communicatiewereld die continu en steeds sneller verandert zijn wij een club no-nonsense vakidioten. We omarmen technologische innovaties, begrijpen wat zich in de maatschappij afspeelt en zijn een kritische vriend voor onze opdrachtgevers. Coopr is op 1 september 2009 opgericht door Jody Koehler en Jos Govaart. Simpelweg vanuit de ambitie om ‘een verdomd goed PR-bureau in Nederland neer te zetten’.

Great Place to Work over

Coopr is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

Op het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers op de onderlinge verbondenheid. Onder andere de stelling ‘Dit is een leuke plek om te werken’ scoort 100%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Coopr het hoogst op de thema’s een Vieren van successen, Ondersteunen bij special gebeurtenissen en Bijdragen aan de maatschappij. 

Lees meer

Werken bij

In de afgelopen jaren heeft Coopr zich razendsnel ontwikkeld. Anno 2019 bestaat het team uit ruim 30 professionals, werkend voor meer dan 40 klanten in de Benelux. Het Coopr-DNA bestaat uit professionaliteit, passie, lef en fun. Bij Coopr werken allemaal professionals die doen waar hun passie ligt. We hebben lef om nieuwe dingen te proberen en buiten de gebaande paden te bewegen, zijn nieuwsgierig naar de wereld om ons heen en doen dit alles met een grote dosis fun. Want wij doen wat we leuk vinden en stralen dat uit.

Wil je weten hoe het is om te werken voor Coopr? Bekijk hun vacatures