Flag

Blue Bricks

Branche

 

IT

Locatie
 Alphen aan den Rijn
Aantal medewerkers

 

84

Website

 

www.bluebricks.nl

Logo Blue Bricks
HR_388A2606

Over deze organisatie

Bij Blue Bricks maken we van iedere digitale verandering een succes. Hoe we dit doen? Met een onvoorwaardelijke medewerker-op-1 strategie. Wij bieden onbeperkte mogelijkheden voor ontwikkeling met de perfecte werkomgeving en faciliteiten. Alleen zo maken we écht het verschil.

Profielfoto Patrick Groenendijk

"In de 9 jaar die ik nu voor Blue Bricks werk, heb ik ieder jaar enorme stappen kunnen zetten. Daarbij word ik volop ondersteund door Blue Bricks. Ik krijg kansen op een steeds hoger niveau. Ik krijg veel vertrouwen. En ik word ondersteund waar dat nodig is."

 

Patrick Groenendijk

Projectsucces Regisseur

X

100%
Management vertoont voorbeeldgedrag dat in lijn is met onze organisatiewaarden.
100%
Dit is een fysiek veilige werkomgeving.
99%
Ik krijg opleidings- en/of ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden om professioneel te kunnen groeien.
99%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun geslacht.

X

HR_388A9600
HR_388A1309
HR_RVV_2043

Great Place to Work Certified

Blue Bricks is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. 

Lees meer

X

Profielfoto Richard Enthoven

"Samen bouwen we aan het mooiste bedrijf. Een bedrijf waarmee we een inspiratie zijn voor andere bedrijven wereldwijd. Waar we gaan voor maximaal geluk, plezier en succes voor onze collega's. Dat is onze missie. En ook mijn persoonlijke passie om hier elke dag vol enthousiasme mee aan de slag te gaan."

 

Richard Enthoven

Operationeel Directeur

Werken bij Blue Bricks

 

Tijdens de reis die je samen met Blue Bricks doormaakt begeleiden we je naar het realiseren van persoonlijke en professionele doelen.

Blue Bricks groeiprogramma

We voeren onze klantopdrachten uit op hoog niveau en stellen jou daarom graag in staat om maximaal te presteren. Met ons groeiprogramma bieden we talloze cursussen, trainingen en workshops aan. Het is een optimale balans tussen vakinhoudelijke kennis, kunde, houding & gedrag én focus op jouw lichamelijke en mentale ontwikkeling.

Begeleiding op je opdracht

Bij elke opdracht die je doet, kun je rekenen op unieke begeleiding. Zo zorgen we gedurende twee maanden voor een vliegende start, waarbij we samen bepalen welke begeleiding jou het best ondersteunt in de optimale ontwikkeling voor jou én het maximale resultaat voor de klant. Op ieder moment kun je advies inwinnen bij ervaren collega's.

 

Begeleiding op je persoonlijke ontwikkeling

We begeleiden en ondersteunen je bij het halen van jouw intrinsieke ontwikkeldoelen en dromen. Kan jouw ontwikkeldoel beter worden begeleid door een externe coach? Dan huren we die voor je in. Gemiddeld is de intensiteit van het coachen eens per 3-4 weken. Uiteraard bepaal je zelf welke intensiteit bij jou past. Al onze coaches doen opdrachten en hebben hun strepen verdiend in het vak. Op de inhoud heb je dus altijd een ervaren sparringspartner tot je beschikking.

 

Profielfoto Jitske Jansen

Jitske Jansen

Contactpersoon

Mail: j.jansen@bluebricks.nl