Flag

Anchormen

Branche
Data & AI consultancy
Locatie:

Amsterdam

Aantal medewerkers:

53

Website
https://anchormen.nl/
Anchormen logo
WDJ_5152

Over deze organisatie

Anchormen is een full-stack data activatie expert en wij bieden onze klanten innovatieve oplossingen waarmee zij kunnen transformeren, innoveren en groeien. Wij geloven dat data alleen waardevol is als je deze activeert. Wil jij onderdeel uitmaken van een team van Data Engineers & Scientists, Machine Learning Engineers, AI Experts en staf? Dan kunnen we samen betekenisvolle resultaten leveren voor onze klanten. Join the team!
Maarten-Wijfjes---Head-of-Engineering

"Ik vind het leuk om bij Anchormen te werken, omdat we er altijd naar streven om onszelf te verbeteren, we maken gebruik van 'state-of-the-art' technologieën, we werken aan projecten die impact hebben en dat doen we met een professioneel team dat energie haalt uit samenwerken!"

Maarten Wijfjes 
Chapter Lead Engineering

94%

Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.

92%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
82%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
80%
Afwezigheid van het voortrekken van mensen bij werving of promotie.
WDJ_5702
20170901_hunt_anchorman_DSC8484-copy
WDJ_5989
WDJ_5896

Great Place to Work Certified

Anchormen is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor de eerste keer is Anchormen Great Place to Work Certified!

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers Anchormen het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort de stelling 'Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt' 94%.

Martin-Schepers-Founder

"Succesvol zijn betekent samen succesvol zijn. Blije klanten, fantastische financiële resultaten, en vooral een geweldig team van kundige professionals zijn die doen waar ze van houden"

Martin Schepers
Managing Director & Co-Founder

Werken bij Anchormen

Starten bij Anchormen

Je eerste werkdag bij Anchormen vindt plaats op ons kantoor in Amsterdam. Dit is een gezamenlijke onboardingsdag, waarin je ook alle andere nieuwe collega’s ontmoet.

Om je een vliegende start te geven staat de eerste week helemaal in het teken van het leren kennen van Anchormen. We vinden het belangrijk dat je ons goed leert kennen; waar we voor staan, wat we doen en ook hoe we met elkaar als team samenwerken. Daarom maak je gedurende de week kennis met veel verschillende collega’s van verschillende afdelingen. Hierdoor voel je je snel bij ons thuis!

Eva-Schikker-Recruitment

Recruiter
Eva Schikker

Mail: e.schikker@anchormen.nl
Telefoon: 06 38 14 83 54