Flag

AdResults

Branche

Media

Locatie:

Groningen

Aantal medewerkers

25

Website

www.adresults.nl

AdResults_Logo
AdResults_Foto_1

Over deze organisatie

AdResults is hét online marketing bureau voor e-commerce, retailers en brands op het gebied van SEA, SEO, Social advertising en Marketplaces. Gevestigd in Groningen, maar aan online marketing doen we wereldwijd. Alles draait voor ons om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

AdResults_Quote_1

"Bij AdResults kun je volledig jezelf zijn en staan je zakelijke én persoonlijke ontwikkeling centraal. Je krijgt alle vrijheid en handvatten om een expert te worden in het vakgebied waar je interesse ligt. Een geweldige plek met wederzijds vertrouwen en dat werkt ontzettend fijn."


Annemijn Steinmeijer

Senior Online Marketing Consultant

AdResults_Foto_2
AdResults_Foto_3
AdResults_Foto_4

Great Place to Work Certified

AdResults is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is AdResults gecertificeerd. 

De medewerkers van AdResults scoren het hoogst op Kameraadschap. 

AdResults_Quote_2

"AdResults is een plek waar echt wordt omgekeken naar de werknemers. De sfeer is geweldig, je wordt gewaardeerd en er is ruimte voor zelfontwikkeling. Zo ben ik doorgegroeid van Trainee naar COO en ook ik voel nog steeds vrijheid om fouten te maken en te leren."


Jelmer van der Land

COO

Werken bij

Na het tekenen van je arbeidsovereenkomst ben je officieel onderdeel van het AdResults-team. Gefeliciteerd! Tijdens je start leer je de organisatie kennen en onze werkwijze, maar natuurlijk ook je collega’s. Bij AdResults vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op de werkvloer en daarom leren we jou graag kennen. Je eerste werkweek vol eerste indrukken sluiten we af met een borrel of uitje voor alle collega’s.

Naast het leren kennen van AdResults bestaat de eerste tijd van je dienstverband voornamelijk uit trainingen. Hierbij gaan we ons focussen op het ontwikkelen van je kennis. Al jarenlang verzorgen wij SEO- en SEA-traineeships, waardoor wij veel kennis in huis hebben. Deze trainingen worden door vrijwel alle collega’s uit de organisatie gegeven. Hierdoor leer je direct al je collega’s nog beter kennen! Op basis van je functie en ervaring wordt gekeken hoeveel en welke trainingen nodig zijn om daarna vol vertrouwen zelfstandig aan de slag te kunnen.

Alle collega’s staan altijd voor je klaar om met je mee te denken. Of je nu een maand of vijf jaar in dienst bent, we blijven altijd samenwerken en kennis delen.

AdResults_Contacteprsoon

Benita Walda - HR & Office manager
info@adresults.nl