Flag

Actief Werkt! BV

Branche
Uitzendbureau
 
Locatie
Breda
 
Opgericht in

1995

Aantal medewerkers

450

Website

www.actiefwerkt.nl

download-2
image016

Over deze organisatie

Wij geloven in een arbeidsmarkt waar iedereen ertoe doet". Dat zijn de woorden van uitzendorganisatie Actief Werkt!. Met meer dan twintig jaar ervaring met arbeidsbemiddeling in de segmenten logistiek, productie, techniek, schoonmaak en overheid, en maar liefst 70 Nederlandse locaties kan Actief Werkt! dan ook een grote impact maken. Om deze visie op arbeid waar te maken geloven de medewerkers van Actief Werkt! in de kracht van persoonlijk contact. Met elkaar, maar ook met haar flexkrachten en opdrachtgevers.

Actief Werkt! is onderdeel van Actief Group, van origine een Belgisch familiebedrijf, inmiddels één van de grootste onafhankelijke uitzendbureaus opererend in de Benelux, Duitsland en Denemarken.

Great Place to Work Certified

ActiefWerkt! BV is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

Op basis van het onderzoek scoren de medewerkers het hoogst op het thema Kameraadschap. 

image015

'Bij Actief Werkt! mag je jezelf zijn. Iedere dag weer. Sterker nog, we verwachten dit van je. En waar komt talent en werkplezier nu beter samen dan op een werkvloer waar je mag zijn wie je bent? Waar je het verschil mag maken, omdat je anders denkt. Of keihard mee kunt werken omdat je compleet tevreden bent in je functie. Wij kennen geen betere of andere manier om talent aan te trekken en te behouden dan door simpelweg te zijn wie wij zijn. Met een flinke dosis commercie en ondernemerschap in het DNA. Maar ook met aandacht voor elkaar en onze ambities. Je doet het bij Actief Werkt!'

Kelly Keizer
Manager Marketing & Communicatie
98%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
98%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht etnische herkomst en/of geloofsovertuiging.
97%
Dit is een fysiek veilige werkomgeving.
96%
Mensen hier krijgen veel verantwoordelijkheid.

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Actief Werkt! BV? Ga naar hun vacaturepagina.