Flag

Republiq

Branche
Advies/Consultancy
Locatie
Amsterdam en Den Bosch
Opgericht in

 2014

Aantal medewerkers

29

Website

Republiq.nl/

Republiq-Great-Place-to-Work-Certified
Republiq-Great-Place-to-Work-Certified-1

Over deze organisatie

Republiq is een adviesbureau dat zich bezighoudt met vastgoedvraagstukken in het publieke domein. De organisatie wil zoveel mogelijk partijen ondersteunen in het verbeteren van hun financieel en maatschappelijk rendement op vastgoed. Republiq helpt om onderbouwde beslissingen te nemen die werken voor de klant. Dit gaat dus niet alleen over geld, maar ook over mensen en — niet te vergeten — de aarde. Dit doet zij voor een groot deel met behulp van - veelal open - data. Republiq is gevestigd in Den Bosch - bovenin een oude watertoren! - en Amsterdam.

Sara-Republiq-Great-Place-to-Work-Certified
"In 2014 koos ik voor Republiq, maar belangrijker nog: Republiq koos ook voor mij. Het bedrijf heeft me de ruimte gegeven om uit te vinden én te doen wat ik het allerleukste vind. En waar ik dus elke dag met veel plezier voor naar kantoor kom. Een plek waar ik me ontzettend thuis voel en waar ik honderd procent mezelf kan zijn. Dat is volgens mij waar het om zou moeten draaien in een Great Place to Work. En wat ik dus iedereen van harte kan aanbevelen!"
 
Sara Rieuwerts
100%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
100%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
100%
Management is integer en oprecht.
100%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
Republiq-Great-Place-to-Work-Certified-2

Great Place to Work over

Republiq is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Republiq gecertificeerd. Met een Trust Index score van 99% hebben zij de hoogste score ooit in Nederland behaald!

Bij Republiq scoren de medewerkers (met een 100% respons op het onderzoek) het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Alle 10 stellingen die behoren tot deze dimensie scoren 100%. 

Lees meer

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Republiq? Ga naar hun vacaturepagina. 

Contactpersoon
Sander de Clerck


E-Mail: info@republiq.nl