Flag

NHG

Branche

Financiële dienstverlening & verzekeringen

Locatie

Utrecht

Aantal medewerkers

71

Website

Nhg.nl/

NHG-Logo-payoff-RGB-horizontaal-1000px1
NHG-Great-Place-To-Work-Certified

Over deze organisatie

NHG heeft een belangrijke missie: wij dragen bij aan verantwoorde woonfinanciering voor consumenten. Dit doen we door meer consumenten toegang te bieden tot de woningmarkt, processen te verbeteren en consumenten te helpen bij woningbehoud en een vangnet te bieden. Hierbij werken we in het hart van de woning- en hypotheekmarkt. Op het snijvlak van consumenten, overheid en marktpartijen. Samen met onze ketenpartners en collega’s kunnen wij het verschil maken.

NHG-Great-Place-To-Work-Certified-3

"Werken bij NHG biedt ruimte om grenzen te verleggen en oplossingen te ontwikkelen met grote impact voor consumenten en de samenleving als geheel, in een unieke organisatie met een krachtig speelveld. Vertrouwen is een belangrijke factor in onze werkwijze. Dit vertaalt zich in de vrijheid om plaats en tijd onafhankelijk te werken, maar ook in het geven van ruimte om ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Successen vieren is heel gewoon bij NHG. Maar we hechten ook waarde aan het delen van minder succesvolle uitkomsten, zodat we samen kunnen groeien en ontwikkelen. Eigen regie staat bij ons centraal. Iedereen in zijn kracht zetten levert mooie resultaten op waar we als bestuur trots op zijn."

Great Place to Work over

NHG is getoetst op de Great Place To Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. NHG is voor de tweede keer gecertificeerd als Great Place To Work. 

Op basis van het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers NHG het hoogst op de onderlinge verbondenheid. Onder andere de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt’ scoort 98%.  

Werken bij

We hebben de laatste jaren grote stappen gezet door de ontwikkeling van de medewerkers centraal te stellen. Door iedereen in hun kracht te zetten, geloven we dat groei en ontwikkeling een logisch gevolg is. We werken agile en proberen collega’s zoveel mogelijk te faciliteren in de vorm van coaching en tooling. Coaching om te kijken waar de groei mogelijk is en waar ieder zijn kracht ligt en de juiste middelen om persoonlijke doelen – en dus de NHG doelen – te kunnen realiseren. We belonen niet meer op traditionele wijze, maar gaan er vanuit dat iedereen zijn werk goed doet en een jaarlijkse verhoging verdient, waardoor persoonlijke ontwikkeling alle aandacht krijgt. Vertrouwen is hierbij cruciaal. Vertrouwen in elkaar. In je uitspreken, maar ook je ideeën mogen uitvoeren, plaats en tijd onafhankelijk werken en meedraaien als expert in agile teams, omdat we geloven dat multidisciplinair werken meer resultaat oplevert. Kortom; we leren en groeien met elkaar door naar elkaar te luisteren en door te pakken.

Wil je weten hoe het is om te werken bij NHG? Bekijk de vacatures

Media