Flag

Elho

Branche

Productie

Locatie

Tilburg

Opgericht in

1964

Aantal medewerkers

240

Website

elho.com

Logo-Elho-Great-Place-to-Work-Certified2
Elho-Great-Place-to-Work-Certified-5

Over deze organisatie

Het familiebedrijf elho is marktleider op het gebied van kunststof plantenbakken en richt zich al ruim 55 jaar op duurzame ontwikkeling van nieuwe collecties. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te verbinden met de natuur. Give room to nature.

Engeline-Brekelmans-Elho-Great-Place-to-Work-Certified2

"Met ons team willen we zoveel mogelijk mensen inspireren om de natuur ruimte te geven. We geloven dat we dit alleen kunnen doen met een happy en betrokken team, passend bij onze purpose, waarden en ambities. Daarom werken we continu samen aan onze people first-strategie."

Engeline Brekelmans
HR Businesspartner
91%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
90%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
90%
Ik kan hier mezelf zijn.
88%
Een gevoel van trots om voor deze organisatie te werken en het imago van de organisatie
Elho-Great-Place-to-Work-Certified-7
Elho-Great-Place-to-Work-Certified-8
Elho-Great-Place-to-Work-Certified-9
Elho-Great-Place-to-Work-Certified-10

Great Place to Work over

Elho is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Elho gecertificeerd. 

Bij Elho scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 99%

Werken bij

Een warm welkom, dat vinden we belangrijk. Vanaf de eerste dag zorgen we ervoor dat alles geregeld is om je een zo'n goed mogelijke start te geven. We starten met een uitgebreide rondleiding door ons mooie, groene pand. En nadat je een goed gevulde elho bag hebt gehad start je elho journey. Middels een uitgebreid onboardingprogramma maak je kennis met alle afdelingen en processen binnen elho. Afhankelijk van je rol wordt je onboarding verder op maat gemaakt, zodat je succesvol je nieuwe rol kunt gaan invullen. We zorgen er voor dat je een buddy krijgt toegewezen die er is voor al je vragen en support. 

Wil je ons team versterken op onze journey to give room to nature: elho® - Kom werken bij elho.