Flag

Dynamic People

Branche
IT Consulting
Locatie:

Amsterdam

Aantal medewerkers

46

Website
https://www.dynamicpeople.nl/en/
Dynamic-People
Dynamic People

Over deze organisatie

Al 16 jaar helpen wij bedrijven met hun digitale transformatie. Dat doen we dagelijks met veel plezier en de ogen op één helder doel: onze klanten naar een hoger niveau tillen. We zijn een snelgroeiende scale-up van gedreven professionals. Door onze ondernemende houding houden we van doen: neem initiatief en samen zorgen wij dat het beste idee wint. We are Dynamic People, we are driven to take you further.
Bente Bucker

"Met ongeveer 50 medewerkers zijn we een vrij kleine, maar vooral warme organisatie. Experimenteren met nieuwe dingen wordt aangemoedigd en iedereen is altijd bereid om elkaar te helpen. Daarnaast krijg je ook veel vrijheid, erg fijn! Ik ben trots dat ik bij deze mooie club werk."

Bente Bucker
Marketing Communicatie Specialist
97%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
94%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
93%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
92%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
Dynamic-People-Great-Place-To-Work-Certified-2-
Dynamic-People-Great-Place-To-Work-Certified-3
Dynamic-People-Great-Place-To-Work-Certified-4

Great Place to Work over

Dynamic People is getoetst op de Great Place To Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor de eerste keer is Dynamic People Great Place To Work Certified!

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers Dynamic People het hoogst op de onderlinge verbondenheid. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 96%.

Lees meer
Jeroen Bunck

"Bij Dynamic People hebben we een erg platte organisatiestructuur, wat ervoor zorgt dat onze lijnen kort zijn en we dicht bij onze medewerkers staan. Voorop staat het geluk van de medewerkers: als dit goed zit, bereik je samen een stuk meer. En, vier je successen altijd samen!"

Jeroen Bunck
CEO

Werken bij

Welcome on board(ing) at dynamic people!

Bij Dynamic People staat de medewerker centraal. Vanaf het moment dat wij in contact komen met jou tot het moment dat jij de organisatie verlaat, staat in het teken van jouw persoonlijke groei.

Zodra jij je handtekening hebt gezet onder het contract gaan wij meteen voor jou aan de slag. We houden regelmatig contact en spreken verwachtingen naar elkaar uit. Twee weken voor je eerste dag ontvang je een onboardingspakket op, om je alvast de Dynamic People vibe mee te geven.

En dan: jouw eerste dag! Voor op de deur hangt een poster met jouw naam om je te verwelkomen en in onze grote vergaderzaal staat een goodiebag voor jou klaar waarin je spullen kunt vinden die gekoppeld zijn aan onze kernwaarden. Maar natuurlijk ook een fles champagne (want successen vier je samen). En omdat onze groei zo centraal staat, ontvang je ook een plantje van ons. Deze kan dan elke dag een beetje groeien, net als wij.

Wij vinden het belangrijk dat jij Dynamic People leert kennen, maar wij moeten ook jou leren kennen. Om je daarmee op gang te helpen, krijg je een koffiekaart van ons.  Op deze kaart staan drie namen om een kopje koffie mee te drinken online of fysiek. Er staat een koffietje met onze CEO gepland en je wordt gekoppeld aan een BudDy365, bij wie jij terecht kan voor al jouw vragen. Na een ochtend vol presentaties, gesprekken en onze heerlijke lunch wordt het tijd om jouw teamlead te ontmoeten en aan de slag te gaan: heel veel succes!

Ontdek de vacatures bij Dynamic People. 

Maxime Bouwman

Contactpersoon
Maxime Bouwman
Maxime.bouwman@dynamicpeople.com