Flag

Careflex Zorg Groep

Branche
Jeugdzorg, GGZ, Psychiatrie, Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg
Locatie

Breda

Opgericht in

Lorem ipsum dolor

Aantal medewerkers

390

Website
careflexzorggroep.nl/
Careflex-zorggroep-logo
Careflex-Zorg-Groep-Great-Place-To-Work-Certified-5

Over deze organisatie

Careflex Zorg Groep is de externe dienstverlener in complexe, uitdagende gehandicaptenzorg, GGZ, jeugdzorg en ouderenzorg. Wij leveren specialistische zorg en delen onze expertise hierover met als doel kwaliteit toevoegen aan leven én werken in de complexe zorg. Gastvrij. Kundig. Authentiek. Samen 100%.

Miranda-Great-Place-To-Work-Certified-Careflex-Zorg-Groep-1
"Waarom ik kies voor werken bij Careflex? Bij Careflex bepaal ik mijn eigen rooster. Door een gezonde balans tussen werk en privé, heb ik alle energie om er te zijn voor de cliënten".
Miranda Ooms
Begeleider Complexe zorg
92%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
90%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
 
87%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
 
86%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
Careflex-Zorg-Groep-Great-Place-To-Work-Certified-1

Great Place to Work over

Careflex Zorg Groep is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Careflex Zorg Groep voor het tweede jaar op rij gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op de onderlinge verbondenheid en het gevoel van trots. Zo scoort de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn' 91%. 

Lees meer
Nardo-Veldhuijzen-Careflex-Zorg-Groep-Great-Place-To-Work-Certified
"Onze mensen maken wie wij zijn. Door samen te werken maken wij de wereld van de kwetsbare mens een beetje beter, makkelijker en leuker. Samen 100%. Dat is waar wij voor staan. Met onze gastvrije houding en hoge mate van flexibiliteit willen we de beste voorwaarden voor professionele zorg creëren."
Nardo Veldhuijzen
directeur Careflex Zorg Groep

Werken bij

Elke Careflexer heeft als ultiem doel de best mogelijke zorg leveren aan die cliënten die net wat meer aandacht nodig hebben. Cliënten met complex gedrag, zien wij als mensen met een uitdaging. Zoals Nardo aangeeft willen we het leven van deze mensen elke dag weer wat fijner maken.

Een nieuwe medewerker nemen wij aan de hand en we zorgen ervoor dat hij (of zij natuurlijk) zich direct thuis voelt. We laten hem/haar kennis maken met de medewerkers op kantoor en bij de afdeling IT leggen we direct de systemen uit. Alle benodigde zaken, inclusief ons Visieboek, Sociaal Contract en een tas met leuke goodies krijgt de medewerker mee.

Elke medewerker wordt gekoppeld aan een coach. De coach verwelkomt de medewerker en slaat meteen de "Careflexdeken" bij hem om. De coach is 24/7 het vaste, vertrouwde aanspreekpunt voor de medewerker en helpt bij alle lopende zaken. Voorafgaand en na afloop van de eerste dienst is er natuurlijk contact met de coach. Om succes te wensen en om na afloop te horen hoe het is gegaan. Aangezien wij onze zorgbegeleiders niet dagelijks zien is dit persoonlijke contact heel belangrijk. Zeker in het begin.

De nieuwe medewerker volgt binnen een maand na in dienst komen de Introductiecursus, waarin ze nog verder worden ondergedompeld in de wereld van Careflex. De nabijheid en saamhorigheid worden tijdens deze dag versterkt.

Vanaf het moment van indiensttreding kan elke Careflexer gebruik maken van de uitgebreide interne opleidingsmogelijkheden. Ook verwennen wij onze medewerkers graag regelmatig met leuke presentjes en inspirerende evenementen.

Bekijk onze vacatures hier.

Contactpersoon
Joyce KleijnTel: 0885138400
E-Mail: werkenbij@careflexzorggroep.nl

Media

Culture Audit Great Place To Work Careflex
(pdf | 1.9 MB)