Flag

Motion10

Branche
Software
 
 
Locatie
Rotterdam
 
Aantal medewerkers

150

Website

Motion10.nl/

Motion10-Best-Workplace
Motion10-Great-Place-to-Work-Certified-493A9276

Over deze organisatie

Onze missie is ‘De Cirkel van Groei’. Onze nieuwsgierigheid naar de doelen die organisaties drijven, is even belangrijk als onze kennis van technologie. Om succes te blijven garanderen, zorgen wij dat onze medewerkers blijven groeien, waardoor onze klanten blijven groeien.

Motion10-Great-Place-to-Work-Certified-211026-4314

Motion10 is een GPTW, omdat de mens centraal staat. Motion10 biedt een informele en inspirerende werkomgeving waarin medewerkers, maar ook klanten zich, snel thuis voelen, waarin iedereen gelijk is, eenieder met wederzijds respect en vertrouwen behandeld wordt. Een werkomgeving waarin je gemotiveerd bent, blijft en wordt door de vele doorgroeimogelijkheden, uitdagende klantopdrachten, inspirerende collega’s en de mogelijkheden tot het ontplooien van eigen initiatieven. Een fijne werkomgeving waarin de juiste balans tussen hard werken en veel plezier heerst.

Roald Huijsdens
97%
Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt.
93%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
90%
Management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen.
89%
Ik krijg opleidings- en/of ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden om professioneel te kunnen groeien
88%
Mensen kijken ernaar uit om hier naar hun werk te komen.
Motion10-Great-Place-To-Work-Certified-3
Motion10-Great-Place-To-Work-Certified-1-1

Great Place to Work over

Motion10 is getoetst op de Great Place to Work criteria. De certificering is gebaseerd op de feedback die de medewerkers van Motion10 hebben gegeven over de mate van vertrouwen, trots en plezier. 

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers van Motion10 het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier. Zo scoort de stelling ‘Alles overziend vind ik deze organisatie een ‘Great Place to Work’ 84%.

Lees meer
Motion10-Great-Place-to-Work-Certified-211026-5121

Ik ben trots op Motion10 en dankbaar dat we het samen mogelijk maken om een werkomgeving te creëren die als Great Place To Work gewaardeerd wordt. Medewerkers kunnen zichzelf zijn, krijgen veel verantwoordelijkheid, voelen zich eerlijk behandeld, het management is gemakkelijk benaderbaar en last but not least, medewerkers zijn supertrots zijn om anderen te vertellen dat ze bij Motion10 werken. Zo is de cirkel weer rond:-). #werkenbijMotion10

Alice Zanders

Werken bij

We willen graag dat nieuwe medewerkers zich meteen thuis voelen bij Motion10. Voordat je als nieuwe medewerker start, wordt er al een bloemetje, als Welkom, naar je huisadres gestuurd en wordt je geïntroduceerd binnen Motion10. Op de eerste werkdag ontvang je een laptop en krijg je een buddy toegewezen. In de eerste werkweek maak je kennis met je nieuwe collega's, met Motion10, maar ook bijvoorbeeld met de stad Rotterdam. Je hebt interactieve sessies om alle afdelingen beter te leren kennen, er is een workshop om op een visuele manier jezelf te introduceren, zodat wij ook weten wie je bent, je maakt filmpjes en gaat echt op ontdekkingstocht bij en naar Motion10. Natuurlijk beseffen we dat je inwerktijd langer duurt dan deze week, maar een goed begin is het halve werk.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures!

Motion10-Great-Place-to-Work-Certified-211026-4138