Flag

Accuracy

Branche

Advies/Consultancy

Locatie:

Schiphol

Aantal medewerkers

30

Website

https://www.accuracy.com/

Accuracy-Logo-Great-Place-To-Work-Certified
Accuracy-Great-Place-To-Work-Certified-12

Over deze organisatie

Bij de oprichting van Accuracy was het doel een ánder model binnen de financieel-strategische advieswereld te creëren: innovatief, onafhankelijk en flexibel. De Accuracians vormen daarbij de kern van wat wij doen; het samenbrengen van strategie, feiten en cijfers.

Jerry-Vermeire-Accuracy-Great-Place-To-Work-Certified2

“Bij Accuracy hanteren we een ‘No silos’ principe. Dit houdt in dat je de kans krijgt om je in verschillende disciplines te ontplooien; van financiële en commerciële due diligence onderzoeken bij bedrijfsovernames tot werkkapitaal-optimalisaties en strategische vraagstukken.”

Jerry Vermeire
Senior Manager
97%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
94%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
94%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
93%
Management is integer en oprecht.
Accuracy-Great-Place-To-Work-Certified-2 (1)
Accuracy-Great-Place-To-Work-Certified-3
Accuracy-Great-Place-To-Work-Certified-8
Accuracy-Great-Place-To-Work-Certified-9
Accuracy-Great-Place-To-Work-Certified-8
Accuracy-Great-Place-To-Work-Certified-9
Accuracy-Great-Place-To-Work-Certified-6
Accuracy-Great-Place-To-Work-Certified-7
Accuracy-Great-Place-to-Work-Certified-10
Accuracy-Great-Place-to-Work-Certified-11

Great Place to Work over

Accuracy is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Accuracy gecertificeerd. 

Bij Accuracy scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 100%.

 

Leontine-Accuracy-Great-Place-To-Work-Certified2

“Accuracians vormen het DNA van onze organisatie: onze teams zijn internationaal, multicultureel en divers en combineren hun vaardigheden op de meest effectieve en efficiënte manier om consistent topresultaten te behalen. We zijn trots op wat we tot op heden met de organisatie hebben bereikt!”

Leontine Koens-Betz
Managing Partner

Werken bij

ONBOARDINGSPROCES

De integratie van een nieuwe medewerker begint aan het einde van het wervingsproces, wanneer de new joiner - technisch gezien nog kandidaat - wordt uitgenodigd op ons kantoor om het arbeidscontract te ondertekenen en (wanneer mogelijk) kennis te maken met de mensen die op dat moment op kantoor zijn. Mocht er een (online) team event plaatsvinden voor of rond de startdatum, dan wordt de nieuwe collega doorgaans uitgenodigd / aangemoedigd om hier aan mee te doen. Tot slot kondigen wij de komst van nieuwe medewerkers officieel aan op interne wereldwijde evenementen en in de interne ‘from A to Y’ nieuwsbrief.

EERSTE DAGEN

“De eerste dag, de eerste indruk”; dat is het allerbelangrijkste binnen Accuracy. Op de eerste dag wordt een nieuw teamlid warm ontvangen door de Office Manager en/of de toegewezen ‘buddy’. Het programma start met een rondleiding binnen het kantoor. Vervolgens ontvangt de new joiner – naast de gebruikelijke benodigdheden als laptop en telefoon – een ‘Accuracy kit’ waarin leuke goodies en informatieve documenten zitten. Het nieuwe teamlid neemt gedurende de eerste weken deel aan een (online) introductiecursussen waarin verschillende tools worden uitgelegd. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de projectplanning met als doel de medewerker direct bij een projectteam te voegen. Ook wordt een mentor toegekend, een meer senior collega die ondersteunt bij verdere ontwikkeling en stappen op het carrièrepad. 

ACCURACY SCHOOL

Elk jaar in september nemen junior werknemers die het afgelopen jaar wereldwijd zijn ingestroomd deel aan een twee weken durende intensieve training: de "School". De School is een krachtige integratietool waarbij de analisten hun rol én elkaar leren kennen, ze werken in teams, ontspannen en ontmoeten een groot aantal internationale collega’s.

HET ACCURACY LEVEN

Medewerkers worden vanaf dag 1 betrokken bij de ontwikkeling van onze organisatie; bijv. op commercieel of recruitment vlak. Verder bieden (online) koffie momenten, mentordiners en (online) team-events kans nieuwe collega's te leren kennen in een ontspannen omgeving.

INTERESSE?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij nog meer te weten komen over Accuracy, neem dan contact met ons op of kijk bij onze vacatures!

Bas-Dantuma-Accuracy-Great-Place-To-Work-Certified

Contactpersoon
Bas Dantuma


E-Mail: nl.recruitment@accuracy.com